Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERDEN MANİSA ŞEHİR HASTANESİNE ZİYARET

Manisa Şehir Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Serkan Saka'yı Manisa Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneği Başkanı Gazi Adnan Kaya ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

MANİSA-GENEL 1.08.2023 14:38:00 1143 0
ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERDEN MANİSA ŞEHİR HASTANESİNE ZİYARET


 

Manisa Şehir Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Serkan Saka'yı   Manisa Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneği Başkanı Gazi Adnan Kaya ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.
 

Manisa Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneği Başkanı Gazi Adnan Kaya Şehit Aileleri Ve Gazilerin  hastane işlemlerinde yardımcı oldukları  için Başhekimi Uzman Doktor Serkan Saka ve hastane personeline teşekkür etti.
 

Başkan Adnan Kaya  "Bugün  Manisa Şehir Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor  Serkan Saka'yı  teşekkür amaçlı ziyarette bulunduk. Kendisi her daim Şehit ve Gazisi'ne önem veren,her telefonumuzda Şehit Aileleri Ve Gaziler'in yanında olan ve olmaya da devam eden kıymetli Başhekimimiz.  Manisa Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneği olarak Dernek Plaketimiz'i sunduk,yaptıkları fedakârlıklarından dolayı şehit ailelerimiz  ve gazilerimiz adına  teşekkürler ediyoruz" dedi.
 

Manisa Şehir Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Serkan Saka ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Manisa Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneği Başkanı Gazi Adnan Kaya ve  yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.  Saka ayrıca her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olacağını ifade etti.
 

Ziyaret sonrası Manisa Şehir Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Serkan Saka'ya,    Hastanede  Şehit Aileleri Ve Gazi sorumlusu   Sema Kaya'ya, Şehir Hastahanesi Personelleri'nden Zeynep Arslan'a Manisa Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneği Başkanı Gazi Adnan Kaya tarafından teşekkür belgesi verildi.
 


 


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.