Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER MİNİK ÖĞRENCİLERE ŞEHİT VE GAZİ KAVRAMINI ANLATTI

Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya ve yönetim kurulu üyeleri Murat Germen İlkokulu öğrencilerine Bayrak, Şehit ve Gazi kavramı üzerine söyleyişi gerçekleştirdi.

MANİSA-GENEL 28.09.2022 00:00:00 1394 0
ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER MİNİK ÖĞRENCİLERE ŞEHİT VE GAZİ KAVRAMINI ANLATTI

 

Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya ve yönetim kurulu üyeleri Murat Germen İlkokulu öğrencilerine Bayrak, Şehit ve Gazi kavramı üzerine söyleyişi gerçekleştirdi.

Minik öğrenciler sorduğu sorular ile şehit aileleri ve gazileri terletti.

Gaziler haftası nedeniyle Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya ve yönetim kurulu üyeleri Murat Germen İlkokulu 1 E Sınıfında eğitim öğretimine devam eden öğrencilere Bayrak, Şehit ve Gazi kavramı üzerine söyleyişi gerçekleştirdi. Öğrenciler şehit aileleri ve gazilerin söylediklerini dikkatli bir biçimde dinlerken program sonunda minik öğrenciler şehit aileleri ve gazileri soru yağmuruna tuttu.

Yaklaşık 2 saat süren programa öğrencilerin ilgisi yoğun oldu. Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya yaptığı açıklamada minik öğrencilerin ilgisinden memnun olduğunu söyledi.

Başkan Kaya "Gaziler haftası nedeniyle yoğun bir hafta geçiriyoruz. Bugün de Murat Germen İlkokulu 1 E Sınıfında eğitim öğretimine devam eden minik öğrencilerimize Bayrak, Şehit ve Gazi kavramı üzerine söyleyişi gerçekleştirdik.

Öğrencilerimizin yaşları küçük ama kendileri büyük. Bizlere çok güzel sorular sordular. Öğrencilerimizin bizlere karşı ilgisi yoğundu. Bizlerde dilimizin döndüğünce Bayrak, Şehit ve Gazi kavramını anlattık ve sorulara cevap vermeye çalıştık. Bizler dernek olarak bu tür etkinliklere açığız" dedi.

Murat Germen İlkokulu 1 E Sınıfı, Sınıf Öğretmeni Ayşe Yıldız ise Şehit Aileleri ve Gazileri ağırlamaktan memnun olduğunu dile getirdi ve başta okul idaresi olmak üzere Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya ve yönetim kurulu üyelerine, Şehit yakınlarına Gazilere ve emeği geçenlere teşekkür etti.

PROGRAMDA GÖREV ALAN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİN İSİMLERİ

Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Gazi Adnan Kaya

Gazi Uzman Çavuş Mustafa Kemal Ertürk

Gazi Uzman Çavuşumuz Eren Öner

Gazi Ziya Erol

Gazi Mehmet Yapan

Şehit Annesi Ayşe Özoğul

Şehit Kardeşi Emine Özoğul Yıldız

Şehit Babası Mehmet Pirnarcı

Gazi Hüseyin Bölek

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.