Şehit Yakını Ve Gazilerden Büyükşehire Teşekkür

0

BÖLGE 27.05.2016 11:40:11 893 0
Şehit Yakını Ve Gazilerden Büyükşehire Teşekkür

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin şehit aileleri ve gazilere desteğini her zaman hissettiklerini belirten Şube Başkanı Adnan Kaya, özellikle Dilek Mahallesi’ne gösterilen ilgi nedeniyle teşekkür etti. 
Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Manisa Şube Başkanı Adnan Kaya, şehit aileleriyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş’e nezaket ziyaretinde bulundu. Genel Sekreter Memiş’e vakfın armasının olduğu bir çerçeve hediye eden Şube Başkanı Adnan Kaya, şehit aileleri ve gazilerin taleplerini iletti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Saruhanlı ilçesine bağlı Dilek Mahallesi’ne gösterdiği ilgi ve şehit ailelerine desteğinden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Kaya, “En büyük katkı ve dostluğu Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’den gördük. Dilek Mahallemiz, verdiği şehitler ve vatani görevini yapan askerlerin çok olması nedeniyle önemli bir mahalle. Mahallemizin girişine bunu anlatan bir anıt yapılmasını Büyükşehir Belediyemizden talep ediyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ

Akhisar ve Bergama’da Kültür Koruyucuları yetişiyor

Başkan Hakan Şimşek’ten personele sosyal denge müjdesi

Glint Manisa Basket’ten 2026 öncesi motivasyon yemeği

Başkan Şimşek’ten Kaymakam Genel’e nezaket ziyareti

Koç Lisesi’nden şehit aileleri ve gazilere yeni yıl kartı

Manisa TSO’da 2025 bilançosu ve 2026 hedefleri

Turgutlu OSB’deki hırsızlıkta 5 şüpheli tutuklandı

Manisa BBSK cimnastik takımı 2025’i 97 madalyayla kapattı

  • Cuma -6.3 ° / -13.7 ° Güneşli
  • Cumartesi -4.1 ° / -11.8 ° Güneşli
  • Pazar -2.8 ° / -11.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.