Şehit Yakını Ve Gazilerden Büyükşehire Teşekkür

0

BÖLGE 27.05.2016 11:40:11 809 0
Şehit Yakını Ve Gazilerden Büyükşehire Teşekkür

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin şehit aileleri ve gazilere desteğini her zaman hissettiklerini belirten Şube Başkanı Adnan Kaya, özellikle Dilek Mahallesi’ne gösterilen ilgi nedeniyle teşekkür etti. 
Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Manisa Şube Başkanı Adnan Kaya, şehit aileleriyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş’e nezaket ziyaretinde bulundu. Genel Sekreter Memiş’e vakfın armasının olduğu bir çerçeve hediye eden Şube Başkanı Adnan Kaya, şehit aileleri ve gazilerin taleplerini iletti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Saruhanlı ilçesine bağlı Dilek Mahallesi’ne gösterdiği ilgi ve şehit ailelerine desteğinden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Kaya, “En büyük katkı ve dostluğu Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’den gördük. Dilek Mahallemiz, verdiği şehitler ve vatani görevini yapan askerlerin çok olması nedeniyle önemli bir mahalle. Mahallemizin girişine bunu anlatan bir anıt yapılmasını Büyükşehir Belediyemizden talep ediyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ

Manisa Büyükşehir’den Vatandaşlara Evde Bakım Desteği

Turgutlu Belediyesi ÇKSM’lerde Kış Dönemi Kayıtları Başladı

Mimar Tuğrul Erdem Manisa’da Son Yolculuğuna Uğurlandı

BAŞKAN BALABAN KARAKÖY’DE ESNAF ZİYARETİ YAPTI

Şehzadeler HEM’den LÖSEV Annelerine Destek Kursu

ŞEHZADELER BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA EŞİTLİK VE DOSTLUK MASALLARI

Turgutlu Tarihi Belgeselinin Yeni Bölümü Yayınlandı

Büyükşehir, Çaybaşı Deresi’nin Rutin Temizliğini Tamamladı

  • Salı 35.2 ° / 20.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.2 ° / 20.1 ° Güneşli
  • Perşembe 34 ° / 19.9 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.