Şehit Varank'ın İsmi CBÜ'de Yaşayacak

0

BÖLGE 28.09.2016 12:28:42 1670 0
Şehit Varank

Senatonun toplantısında, senato üyelerinin; “15 Temmuz 2016 tarihinde milli iradeye ve demokrasimize karşı FETÖ/PDY terör örgütü tarafından yapılmak istenen darbe girişiminin önlenmesi için, İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde darbe girişimini protesto ederken verdiği kahramanca mücadele sırasında şehit düşen Prof. Dr. İlhan Varank’ın adının Muradiye Yerleşkesi’ne verilmesi” sözlü teklifi görüşüldü.
Yapılan görüşmeler sonucunda, Muradiye Yerleşkesi’nin adının “Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesi” olarak değiştirilmesine oy birliğiyle karara bağlandı.
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, “15 Temmuz’da, demokrasimize karşı yapılan darbe girişiminde, milli iradeye kastedenlere karşı durarak şehit olan vatandaşlarımızı bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor; Muradiye Yerleşkemize Şehit Prof. Dr. İlhan Varank’ın adının verilmesinden onur duyuyorum” diye konuştu. (İHA)

Özdağ’dan Gülşah Durbay için: “Manisa başın sağ olsun”

Akhisar Belediyesi Aralık Meclisi ikinci oturumu yapıldı

Başkan Gülşah Durbay’a Topuklu Efe'ye Son Veda Şehzadeler’de

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay yaşamını yitirdi

CHP Akhisar Gençlik Kolları pazarda çorba ikram etti

Akhisar’da 11 Bin 750 Hapla Yakalanan 5 Kişi Tutuklandı

Baybatur’dan orman yangını sonrası 1000 fidan

Başkan Balaban Gülbahçe Mahallesi’nde vatandaşla buluştu

  • Salı 4.7 ° / -0.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 4.9 ° / -1.5 ° Güneşli
  • Perşembe 5.7 ° / -1.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.