ŞEGEM’Lİ OLABİLMEK İÇİN TER DÖKTÜLER

0

MANİSA- EĞİTİM 13.07.2020 21:25:50 954 0
ŞEGEM’Lİ OLABİLMEK İÇİN TER DÖKTÜLER


Şehzadeler Belediyesi Gençlik Merkezi’nde (ŞEGEM) 8. sınıf öğrencileri için düzenlenen LGS (Liselere Giriş Sistemi) Hazırlık Kursu’nun seviye tespit sınavı gerçekleştirildi.  
 
Şehzadeler Belediyesi’nin eğitime destek kapsamında 8. sınıf öğrencileri için düzenlediği LGS Hazırlık Kursu için, Şehzadeler Belediyesi Gençlik Merkezi’nde seviye belirleme sınavı yapıldı. Koronavirüs tedbirlerinin dikkat çektiği sınavda öğrenciler sınav salonlarına ateş ölçümleri ve el dezenfeksiyonları yapılarak alınırken, sınav sosyal mesafe gözetilerek yapıldı. 200 öğrencinin katıldığı sınavda öğrencilere 7. sınıf 1. dönem konularını kapsayan 80 soru soruldu. Öğrenciler bu sorulara 100 dakika içinde cevap verebilmek için ter dökerken, velileri de onları heyecan içinde gençlik merkezi önünde bekledi. Eylül ayında başlayacak kurs, Mayıs ayında son bulacak. Seviye belirleme sınavında başarılı olup kursa kayıt yaptırma hakkı elde edecek öğrenciler, kurs süresince Matematik, Türkçe, İngilizce, Din Kültürü ve Sosyal Bilgiler, İnkılap Tarihi gibi dersleri görecek. Eğitimlerini iyi bir lisede sürdürmek isteyen öğrenciler, kurs sonunda ise LGS sınavına girecek.
 
 
 

YRP Şehzadeler İlçe Yöneticisi Osman Bulut Görevinden İstifa Etti

Turgutlu’da Yaz Spor Okullarıyla Çocuklara Hem Eğitim Hem Eğlence

Başkan Dutlulu’dan Esnaf Odaları Birliği’ne Ziyaret

Başkan Dutlulu MASKİ Yönetim Kurulu Toplantısına Başkanlık Etti

Manisa’da Haziran Ayında 472 Bin Trafik Denetimi Yapıldı

Alaşehir’de Silah Operasyonu: 15 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi

Bir Yılda 1 Milyon 280 Bin Metrekare Kilit Parke Taşı Üretildi

Manisa’da Motosiklet Denetiminde 2 Milyon TL Ceza Kesildi

  • Cuma 37 ° / 16 ° Güneşli
  • Cumartesi 39.1 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Pazar 40.5 ° / 19.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.