Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Şeffaf Bir Yönetim Olduğunu İddia Eden Mergen’e Taraftarlar Soruyor...

0

SPOR 4.11.2016 08:51:07 994 0
Şeffaf Bir Yönetim Olduğunu İddia Eden Mergen’e Taraftarlar Soruyor...

Bugüne kadar yapılan hiçbir transfer çalışmasını ve kulüp için yapılan harcamaları kamuoyuyla paylaşmayan Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, eski yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Yunus Emre Şahin’in gerçekleri öğrenmek adına savcılığa başvurmasının ardından Manisaspor Basın Sözcüsü Serkan Özşen önceki gün apar topar belgeler eşliğinde yaptığı açıklamada göreve geldikleri günden bu yana yapılan finansal hamlelerle Manisaspor'un geleceğini ipotek altına almadıklarını, aksine Manisaspor'un geleceğini kurtardıklarını söylemişti.

Özşen, başta Başkan Abdullah Mergen’in büyük özverisi ve fedakârlıklarıyla Manisaspor’un geleceği için çok önemli adımlar attıklarını belirterek, “Başkanımız Abdullah Mergen göreve ilk geldiği günden bu yana olduğu gibi ikinci kez göreve seçilmesinin ardından da yeni yönetim kuruluyla da birlikte Manisaspor’u ekonomik anlamda düze çıkarmak için çalışmalarına devam etmektedir.” demişti.

TARAFTAR GERÇEKLERİ ÖĞRENMEK İSTİYOR

Yenigün  Manisa Gazetesi’ni telefonla arayan veya mail gönderen, Whatsapp hattımıza mesajla ulaşan  Manisaspor sevdalısı okuyucularımız kulüp tarafından açıklanmayan bazı sorulara cevap verilmesini istedi.

Siyah-beyaz renklere gönül vermiş taraftarlar  “Mademki her şey  bu kadar yolunda, madem ki Abdullah Mergen şeffaf bir yönetim sergiliyor.

Manisaspor’umuzun hak ettiği yere ulaşması için  canla başla çalışıyor.  O zaman merak ettiğimiz sorularımız var, onlara da cevap  vermesini istiyoruz”  diyerek düşüncelerini dile getirdiler.

Bizde Yenigün Manisa Gazetesi olarak okuyucularımızın bu isteğini yerine getiriyor ve soruyoruz:

SORU 1: Tüm bu açıklamalarınızda bahsettiğiniz ödemelerden ve çekilmiş olan Denizbank Faktoring kredisinin çekilmesinde yapıldığını söylediğiniz yönetim kurulu toplantısından ne için istifa eden yöneticilerin ve hala görevde olan toplam 7 üyenizin bilgisi yok. Ne için karar defteri kulüp içinde değil de imza atanların işyerlerinde imzalatıldı.

SORU 2:  Açıklamanızda bahsi geçen sponsorlar kimlerdir.

SORU 3: Kulüp başkanının sorumluluğunda çekilmiş olduğu söylenen kredinin Abdullah Mergen'in Dünya Kanepeleri yüzünden hesapları bloke edilmişken, kendi sorumluluğunda bu krediyi nasıl çekebildi. Ve kredi ödemesinin alınmasının ardından sayın Mergen bu ipoteği, dolayısıyla bu krediyle ödemesini gerçekleştirmiş olabilir mi?  yoksa Allah kendisine yürü ya kulum mu dedi....

SORU 4: Borçlar ödendikten sonra kasamızda 1 milyon 600 bin lira var demişti. Şu anda kulüp kasasında kaç para var.  

SPOR SERVİSİ


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.