Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Saruhanlılı Muhtarlardan Başkan Ergün'e Teşekkür

0

BÖLGE 4.09.2021 00:33:11 1649 0
Saruhanlılı Muhtarlardan Başkan Ergün

 
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Saruhanlı ilçesinde mahalle muhtarları ile bir toplantı gerçekleştirdi. Daire Başkanı Çakır’a Saruhanlı Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Serdar Özgedik ve MASKİ Saruhanlı İlçe Şefi Kerim Ali Oruç Orhan da eşlik etti. Muhtarlara Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Çakır, idarenin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar ve planlanan projeler hakkında bilgiler verdi. Muhtarların istek ve taleplerini de dinleyen Çakır, ilgili dairelere iletmek üzere notlar aldı. Yapılan çalışmaların takibi ve hizmetlerin sürdürülebilirliği açısından muhtarlarla olan diyaloglarının önemine vurgu yapan Daire Başkanı Çakır, 17 ilçede de muhtarlarla iletişimi sıkı tuttuklarını belirtti.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.