Saruhanlılı Gençler Otomobil ile köprüden uçtu 1 Ölü 2 Yaralı

0

ASAYİŞ 28.06.2017 22:58:26 3333 0
Saruhanlılı Gençler Otomobil ile köprüden uçtu 1 Ölü 2 Yaralı

Kaza Manisa’nın Merkez Yunusemre İlçesi Üçpınar Mahallesi ve Çam köy mahallesi arasında bulunan Sarma çay Köprüsünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Faik Rızvanoğlu yönetimindeki otomobil direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu 15 metrelik Sarma çay Köprüsünden dereye uçtu. Kazada Şamil Ordu, (25) Hacı Savaş ve Faik Rızvanoğlu yaralandı. Yoldan geçen diğer sürücülerin kazayı görmesi üzerine durumu 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Manisa Devlet Hastanesinde tedavi altına aldı.

Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Şamil Ordu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, Kazada yaralanan Hacı.Savaş ve Faik Rızvanoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan otomobil sürücüsü Faik Rızvanoğlu'nun 170 promil alkollü olduğu öğrenildi.

Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

İLKAY ŞİMŞEK: İKLİM KANUNU'NA KARŞI GEREKLİ TEPKİ VERİLMEDİ

Emeklilerden Zam Tepkisi: “Kaynak Var, Zam Yok!”

Dutlulu: Manisa’nın Ekonomik Gücünü Ortak Akılla Büyüteceğiz

Akhisar'da Galatasaray'ın 25. Şampiyonluk Coşkusu!

Site ve binalarda oturanlar ceza yolda

Bağımlılıkla Mücadele Komisyon Toplantısı

Vali Özkan: Bağımlılıkla Mücadele Geleceğimiz İçin En Öncelikli Konudur

Manisa’da Sahipsiz Hayvanlar İçin Yeni Adımlar: İl Hayvan Koruma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

  • Cuma 37 ° / 16 ° Güneşli
  • Cumartesi 39.1 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Pazar 40.5 ° / 19.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.