Saruhanlı’da Zara Rüzgarı Esti
Saruhanlı'da sahne alan ünlü şarkıcı Zara, ilçe halkına muhteşem bir gece yaşattı.
Saruhanlı Belediyesi tarafından düzenlenen “15. Altın Üzüm ve Kültür Festivali” ile İlçenin Düşman İşgalinden kurtuluşunun 100. yılı etkinlikleri kapsamında Saruhanlı'da sahne alan ünlü şarkıcı Zara, ilçe halkına muhteşem bir gece yaşattı.
Saruhanlı’da ilçenin başlıca gelir kaynağı olan üzümün tanıtımı ve daha geniş çevrelere duyurulması için düzenlenen “15. Altın Üzüm ve Kültür Festivali”nin son gecesinde şarkıcı Zara sahne aldı.
Saruhanlı'nın Düşman İşgalinden kurtuluşunun 100. yılı olan 7 Eylül gecesinde düzenlenen konseri Belediye Başkanı Zeki Bilgin, eşi Zehra Bilgin ve ilçe halkı coşkuyla izledi.
Konserde sahne alan şarkıcı Zara, konser alanını dolduran binlerce hayranına birbirinden güzel eserler seslendirdi.
Programda sahneye çıkan Belediye Başkanı Zeki Bilgin, davetlerini kırmayıp Saruhanlı’ya gelerek ilçe halkına unutulmaz bir gece yaşatan Zara'ya teşekkür ederek, sanatçıya çiçek ve yöresel ürünlerden oluşan hediye sepeti sundu.
Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan Örnek Kan Bağışı Seferberliği
Turgutlu’da deve güreşleri heyecanı başlıyor
Güzelyurt’ta kanalizasyon hattı yenileniyor
Muradiye’ye ücretsiz sağlık merkezi açıldı
Manisa’da kaçak atığa karşı temizlik seferberliği
MCBÜ’ye sağlıklı yaşamda örnek iş yeri belgesi
Manisa’da ücretsiz dil ve konuşma terapisi başladı
Manisa’da 30 bin fidan toprakla buluşuyor
- Cuma 12.8 ° / 4.5 ° false
- Cumartesi 15.7 ° / 5 ° Güneşli
- Pazar 9.4 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu


