Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Saruhanlı Mütevelli ve Koldere Mahalle Mezarlıklarında İnceleme

Mezarlıklar Dairesi Başkanı Aydoğan İra, şube müdürleriyle birlikte Saruhanlı ilçesine bağlı Koldere ve Mütevelli mahalle mezarlıklarından incelemelerde bulundu.

SARUHANLI 7.09.2023 14:06:00 2000 2
Saruhanlı  Mütevelli ve Koldere Mahalle Mezarlıklarında İnceleme


 


 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Aydoğan İra, il genelindeki mezarlıkların tertip, düzen ve temizliğinde herhangi bir aksaklık yaşanmaması amacıyla gerçekleştirdiği saha kontrollerine, Saruhanlı ilçesine bağlı Koldere ve Mütevelli mahalleleriyle devam etti. Mezarlıklarda incelemelerde bulunan İra, mahalle muhtarlarının taleplerini de dinledi.
 


 

İl genelinde mezarlıkların bakımı, onarımı ve temizliği ile ilgili çalışmalarını hassasiyetle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarda herhangi bir aksaklık yaşanmaması amacıyla gerçekleştirdiği saha kontrollerine de aynı hassasiyetle devam ediyor. Bu kapsamda Mezarlıklar Dairesi Başkanı Aydoğan İra, şube müdürleriyle birlikte Saruhanlı ilçesine bağlı Koldere ve Mütevelli mahalle mezarlıklarından incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerde mahalle muhtarlarıyla da bir araya gelen Büyükşehir heyeti, muhtarların mezarlıklarla ilgili taleplerini de dinledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde il genelindeki mezarlıklarda çalışmalarını hassasiyetle sürdürdüklerini ifade eden Mezarlıklar Dairesi Başkanı Aydoğan İra, saha kontrollerinin aralıksız devam edeceğini söyledi.
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Halitpaşa muhtar
7.09.2023 19:20:13
Halitpaşa mezarlığına ziyarette bulunnun sayinbaskanjm iyi olan yerleri ziyaret etmeyin hizmet alamayan yerlerede gelin

Mütevelli halkı
11.10.2023 04:32:48
Yenimi aklınıza geldi millet kafasına göre babasının arazisi gibi kendi kafasına göre yer ayırdı sağlı sollu mezarları kazdı mezarlık doldu pisliği hiç sorma mermer yapan ustalar kum pisliği hep oralarda

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.