Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Saruhanlı Merkezin Prestij Caddelerine 23,5 Milyon TL’lik Altyapı Yatırımı

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Saruhanlı ilçe merkezinde Atatürk, Hükümet, Namık Kemal ve Talat Paşa Caddelerinde yapılacak prestij cadde düzenlemeleri öncesinde MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından 23,5 milyon TL yatırım be

28.08.2022 13:14:00 1155 0
Saruhanlı Merkezin Prestij Caddelerine 23,5 Milyon TL’lik Altyapı Yatırımı

 

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesinde daha sağlıklı ve kaliteli içme suyu temin etmek üzere yürüttüğü çalışmalara aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde,  Saruhanlı’nın çehresini değiştirecek olan prestij cadde düzenlemeleri kapsamında, altyapı çalışmalarına başlandı. Çalışmalar kapsamında Atatürk, Hükümet, Namık Kemal ve Talat Paşa Caddelerinde yağmur suyu ve içme suyu hattı döşeme çalışmaları aralıksız sürüyor. 4,5 kilometre yağmur suyu ve 5 bin 100 metre içme suyu hattı döşeme çalışmalarının tamamlanmasının ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından prestij cadde düzenlemelerine başlanacak.  Saruhanlı merkezde altyapı ve üstyapı çalışmalarını kapsayan toplam 58 milyon 500 bin TL’lik yatırımla bambaşka bir görünüme kavuşacak.

“Saruhanlı’nın çehresi değişecek”

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yatırımlar ile Manisa’nın çehresini değiştirecek bir çok önemli projeye imza attıklarını ifade eden MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak prestij cadde düzenlemeleri kapsamında Saruhanlı ilçemizde başlattığımız altyapı çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Atatürk, Hükümet, Namık Kemal ve Talat Paşa caddelerinde devam eden çalışmalar kapsamında 4,5 kilometre yağmur suyu ve 5 bin 100 metre içme suyu hattı döşeyeceğiz. Altyapı yatırımlarımızın bedeli ise 23,5 milyon TL. Ekiplerimizin özverili çalışmaları ile Saruhanlılı hemşerilerimize çok kısa sürede sağlıklı bir altyapı sunmuş olacağız. Ardından Büyükşehir Belediyemiz tarafından prestij cadde düzenlemesi yapılacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün önderliğinde Manisa’nın çehresini değiştirecek önemli çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.