Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Saruhanlı İshakçelebi’nin Gündüzü Ayrı, Gecesi Ayrı Güzel

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Saruhanlı’nın İshakçelebi Mahallesinde 27 kilometre altyapı, 150 bin metrekare de üstyapı çalışması gerçekleştirdi

SARUHANLI 31.08.2022 00:00:00 627 0
Saruhanlı İshakçelebi’nin Gündüzü Ayrı, Gecesi Ayrı Güzel

 

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Saruhanlı’nın İshakçelebi Mahallesinde 27 kilometre altyapı, 150 bin metrekare de üstyapı çalışması gerçekleştirdi. Çalışmaların ardından mahallede yapılan sokak aydınlatma çalışmaları ile İshakçelebi’nin gecesi ayrı, gündüzü ayrı güzel oldu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, köyden ve belde durumundan mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin 154 Mahalle Projesiyle refah seviyesini yükseltmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde Saruhanlı’nın İshakçelebi Mahallesi de alt ve üstyapı dönüşümünü tamamladı. Üstyapı işinin ardından mahallede sokak aydınlatma çalışması da yapılırken Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Serkan Emir de, Mahalle Muhtarı Gürhan Karaca ile bir araya geldi. Daire Başkanı Emir, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün vizyonu doğrultusunda belde durumundan mahalleye dönüşen İshakçelebi’de önemli yatırımlara hayat verdiklerini belirtti.

“Mahallemiz altıyla üstüyle yenilendi”

Mahalle Muhtarı Gürhan Karaca, “Mahallemiz altıyla üstüyle yenilendi. Merkez mahalleler gibi ışıklandırma yapıldı. Yapılan hizmetlerden çok memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.