Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Saruhanlı Belediyesinde Davullu Zurnalı Maaş Kutlaması

Manisa'nın Saruhanlı İlçe Belediyesinde en düşük işçi maaşının 6 bin 700 liradan 11 bin 325 liraya yükseltilmesine sevinen işçiler, davul zurna eşliğinde halaylar çekerek kutlama yaptı.

SARUHANLI 4.02.2023 00:12:00 1091 0
Saruhanlı Belediyesinde Davullu Zurnalı Maaş Kutlaması

 

 

Saruhanlı Belediyesinin iştiraki Sarbel A.Ş bünyesinde çalışan toplam 250 işçi, şantiyede bir araya gelerek hayata geçirilen yüzde 70'lik zammı davul zurna eşliğinde halay çekerek kutladı.

Personelinin sevincine ortak olmak üzere Şantiyeye gelen Belediye Başkanı Zeki Bilgin'i davul ve zurnayla karşılayan işçiler, 'En büyük başkan bizim başkan' şeklinde atılan slogan attı. Daha sonra Başkan Bilgin, çalışanlarıyla birlikte oyun oynayıp halay çekti.

Başkan Bilgin, burada yaptığı açıklamada, emeğin en yüce değer olduğunu ifade ederek, "Tüm personelime helal hoş olsun. güle güle harcayın" dedi.

Başkan Bilgin, şöyle konuştu; "Gönül daha fazlasını vermek istiyor ancak bütçemiz buna olanak sağlamıyor. Hiçbir çalışanımızın alın terini biz heba etmeyiz.  Alın teriyle çalışan tüm emekçilerin başımızın üstünde yeri var.  Bir Belediyenin başarısı, sahada çalışan emekçilerin başarısıdır. Yüzde 70'lik zam hayırlı olsun.  11 bin 325 lira belki yetecek, belki yetmeyecek ama inşallah 3-4 ay sonra Sosyal Demokratların iktidara gelmesiyle siz emekçilere açlık sınırının üzerinde 15 bin, 18 bin lira maaşlar vermeyi rabbim bizlere nasip etsin. "

Başkan Bilgin, konuşmasının ardından çalışanlarıyla birlikte oyun oynayıp halay çekti. Programa Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri de katıldı.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.