Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Saruhanlı Belediyesi Dev Festivale Hazırlanıyor

Saruhanlı Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı, Saruhanlı'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. yılı ile 16. Altın Üzüm ve Kültür Festivalini bir arada kutlayacak.

SARUHANLI 29.08.2023 09:15:00 2012 0
Saruhanlı Belediyesi Dev Festivale Hazırlanıyor

 

 

 

Saruhanlı Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı, Saruhanlı'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. yılı ile 16. Altın Üzüm ve Kültür Festivalini bir arada kutlayacak.
 

 

Saruhanlı Belediyesi tarafından bu yıl 30 Ağustos ile 10 Eylül  tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan etkinliklerin hazırlıkları devam ediyor. Festivalde müzik dünyasının ünlü isimlerinden Ayna, Melek Mosso, Haluk Levent ve Rumeli Ayhan sahne alacak.  

 

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, gazetecilere yaptığı açıklamada,  İlçenin en büyük gelir kaynağı olan üzümün tanıtımı ve önemini ortaya koymak adına geleneksel olarak her yıl düzenlen “Altın Üzüm ve Kültür Festivali”nin bu yıl 30 Ağustos - 10 Eylül tarihleri arasında yapılacağını açıkladı.
 

 

Festival ile 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Saruhanlı'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. yılını da bir arada kutlayacaklarını dile getiren Bilgin, dev bir organizasyon hazırladıklarını söyledi.  
 

 

Etkinlikler kapsamında 29 Ağustos Salı günü saat 17.30’da İstasyon meydanından 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanına kadar bando takımı eşliğinde kortej yürüyüşü düzenleyeceklerini ifade eden Bilgin, festivalin içeriğine ilişkin şu bilgileri verdi;
 

 

AYNA VE RUMELİ AYHAN KONSERİ
 

 

"Kortej yürüyüşümüzün ardından 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanında festivalimizin açılış programını gerçekleştireceğiz. Daha sonra Hükümet caddesinde kurulacak alışveriş sergisi ve stantlarının açılışını yapacağız. 30 Ağustos akşamı Ayna'nın, 31 Ağustos akşamı da Rumeli Ayhan'ın sahne alacağı halk konseri düzenleyeceğiz. Ayrıca çocuklarımız ve gençlerimiz için Hükümet konağının karşısındaki otopark alanında lunapark kurulacak."
 

 

 

MELEK MOSSO VE HALUK LEVENT SAHNE ALACAK


Etkinlikler kapsamında 5 Eylül akşamı Melek Mosso, 6 Eylül akşamı da Haluk Levent konseri düzenleneceğini belirten Bilgin, Saruhanlı'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. yılı olan 7 Eylül tarihinde resmi törenler yapılacağını, aynı günün akşamı da ilçede Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şarkıcı Kutsi'nin sahne alacağı konser düzenleneceğini dile getirdi.  
 


 

Bilgin, bunun yanı sıra çocuklar için çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetlerinde yer alacağı festivalde İlçe halkının keyifli günler geçireceğini dile getirdi.  
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.