Bugün, 21 Eylül 2024 Cumartesi

Saruhanlı MHP’ye Baki Ulu Başkan Olarak Atandı

0

GÜNDEM 8.11.2016 15:53:09 2287 0
Saruhanlı MHP’ye Baki Ulu Başkan Olarak Atandı

Milliyetçi Hareket Partisi Saruhanlı İlçe Başkanlığına Kayışlar Mahallesi Muhtarı Baki Ulu getirildi. MHP Genel Merkezinin onayladığı  Baki Ulu başkanlığındaki 20 kişilik yönetim kurulu ataması da gerçekleşti.

Yaklaşık bir ay önce MHP Genel Merkezi’nin istediği 20 kişiden oluşan yönetim kurulu listesini  gönderdiğini belirten Ulu, éYönetimimizin onayladığı 20 kişiden oluşan liste önceki gün onalylanmış. Milletvekilimiz sayın Erkan Akçay beni arayarak hem taziyelerini iletti hem de atama haberini verdi. İl Başkanlığımız da önceki akşam atama tebliğini yaptı. Partimiz ve Saruhanlımız için hayırlı olsun” dedi.

MHP Saruhanlı İlçe Başkanlığına atanan Baki Ulu’nun 20 kişiden oluşan yönetim kurulu ise  şu isimlerden oluştu; Turabi Karataş, Rıfat Özgür, Erdal Eker, hakan Güngördü, Zafer Yener, İsmail Tül, Hüseyin Güzel, Murat Güzelyüz, habip Ülke, Halil Çoban, İlker Dönmez, Erdal Özdemir, Sevim Ayten, Okan Çelik, Ümit Çalar, İbrahim Düzüngen, Mehmet Yiğit, Şerafettin Yüncüoğlu, Hasan Çetinaktı ve Şaban Biliz.

Aynı gün hüznü ve mutluluğu bir arada yaşayan çiçeği burnunda başkan Baki Ulu; “Milliyetçi Hareket Partisi, 15 Temmuz 2016 da ülkemizde yaşanan FETÖ/PDY’nin kalkıştığı cunta darbesi girişimi sırasında demokrasiye güçlü bir biçimde sahip çıkan  yürekli ve kararlı tutumuyla, gerekse son dönemlerde artan terör tehdidi ve bölgemizdeki ülkemize yönelik tehditkar gelişmeler karşısında Türkiye Cumhuriyeti Hükümetine tamamen karşılıksız ve tek taraflı olarak verdiği destek ile ortaya koymaktadır” dedi. 

HABER MERKEZİ


Manisa Birinci Amatör Liglerde Gruplar Belli Oldu

KARAKÖYSPOR FK'NIN HAVUZ KEYFİ

MÜTEVELLİ 1965'TE MUSTAFA ARI DÖNEMİ SONA ERDİ

YUNUSEMRELİ KADINLAR SPORLA ZİNDE KALIYOR

Şehzadeler Hem Komisyon Toplantısı Yapıldı

LÖSEV MUTLU ET PAKETLERİ İLE MUTLULUK PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIYOR

Üzümde ilk hasat yapıldı

Potanın Tarzanları, Çekya Ligi MVP’sini kadrosuna kattı

  • Cumartesi 27.9 ° / 17.6 ° false
  • Pazar 27 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 27.9 ° / 14 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.