Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Saruhanlı Hastane yönetimi Bayramlaşma töreninde personeline kitap hediye etti

1

GÜNDEM 1.06.2019 15:41:19 946 0
Saruhanlı Hastane yönetimi Bayramlaşma töreninde personeline kitap hediye etti


Saruhanlı Devlet Hastanesi Yönetimi Ramazan Bayramı dolayısıyla son mesai gününde hastane personelleri, hastalar ve hasta yakınları ile bayramlaşma töreni düzenledi ve bayramlaştığı personellerine kitap hediye etti.
Bayramlaşma töreni Saruhanlı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Salim Babuş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Fatma Öztürk, İdari Mali İşler Müdürü İsmail Alpar, İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı Halil Aydın’ın katılımıyla gerçekleşti. Hastane yöneticileri hastalar, hasta yakınları ile doktorlar ve tüm sağlık çalışanlarının Ramazan Bayramı’nı kutladılar. 
Hastane yönetimi bayramlaşma esnasında örnek bir harekete imza atarak hastane personeline başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk adlı eseri olmak üzere çeşitli kitaplar hediye ettiler. 
Saruhanlı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Salim Babuş bayramlaşma töreninden sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Dini bayramların işlevi toplumun kucaklaşmasını birlik ve beraberlik içinde olmasını sağlamaktır. Birlik beraberlik hatırlandıkça, mutluluk ise paylaştıkça çoğalır. Bu doğrultuda bizler de mesai arkadaşlarımızla bir araya gelmek istedik. Özverili bir şekilde, ekip ruhuyla yirmi dört saat aralıksız sağlık hizmeti vermekte olan mesai arkadaşlarımızın ayrıca hasta ve hasta yakınlarımızın bayramını kutladık.” dedi.
Başhekim Uzm. Dr. Salim Babuş ayrıca bayramlaşma esnasında hastane personellerine hediye ettikleri kitaplara değinerek “Bugün burada hem mesai arkadaşlarımızla bayramlaştık hem de onlara kitap hediye ettik. İlk emri oku olan bir dinin mensupları olduğumuz halde çok az okuyan bir toplumuz, okuma alışkınlığını toplumun her katmanlarına yaymak için gayret etmeliyiz. Hastane olarak bu yönde çalışmalara önem veriyoruz ve destek olmaya çalışıyoruz. Hastanemizde servis katlarında personelimizin, hasta ve hasta yakınlarının yararlanması için kitaplıklar var. Arzu edenler bu kitaplıklardan sınırsızca yararlanabiliyor. Bugün bayramlaşmayı vesile kılıp arkadaşlarımıza da kitap hediye ediyoruz. Umarım okuma seferberliğine küçük de olsa bir katkımız olur. Mesai arkadaşlarıma iyi okumalar diliyorum.” dedi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.