Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Saruhanlı Doğalgaza Kavuşuyor

0

GÜNDEM 28.02.2017 21:36:01 1178 0
Saruhanlı Doğalgaza Kavuşuyor

Manisa, Turgutlu ve Akhisar’da doğal gaz dağıtım faaliyetlerini yürütmekte olan Aksa Manisa Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. bilindiği gibi; lisans aldıktan sonra kısa bir süre içinde bölgenin büyük bölümüne doğalgaz altyapısını ulaştırmış, bölgenin tümüne doğalgaz ulaştırmak için de hızla yatırımlarına devam etmektedir.

Yapmış olduğu yatırımlar ve aboneliklerin artması ile Manisa ili hava kirlilik oranları her geçen gün çok daha iyi seviyelere gelmektedir. Manisa ili Saruhanlı ilçesi halkının da bu hizmetten yararlanması, bölge halkının ekonomik, temiz ve konforlu yakıt doğalgazdan faydalanması hem bölge halkının, hem de Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı’nın uzun zamandır ısrarla takip ettiği bir konuydu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun doğalgazın yaygınlaştırılması projesi kapsamında almış oldukları kararlar ile bu talebin karşılanması için bir imkan sağlandı. Bu kapsamda uzun süredir EPDK, BOTAŞ ve Aksa Manisa Doğalgaz Dağıtım A.Ş. ile Saruhanlı’ya doğalgaz hizmeti ulaştırılması için görüşmeler yapılıyordu.

 

Proje kapsamında, Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı'nın gayretli çalışmaları ile Saruhanlı'ya doğalgaz yatırımı getirilmesi için sürdürülen görüşmelerde sona gelindi.

 

Saruhanlı Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan Bilgiç ve Meclis Üyesi Burhan Tezcan ile Nuri Bozkurt, Aksa Manisa Doğalgaz Dağıtım A.Ş Bölge Müdürü İbrahim Başaran'ı ziyaret ederek bir görüşme gerçekleştirdi.

Saruhanlı'ya doğalgaz hizmeti getirilmesine ilişkin son durumun ele alındığı görüşmenin ardından bir açıklama yapan Bilgiç, bu konuda çok yakında müjdeli haberi Saruhanlı ile paylaşacaklarını bildirdi.

Doğalgaz yatırımının 2018 yılı yatırım programına alındığının bilgisini veren Bilgiç, bu konudaki resmi süreçlerin tamamlanmasının ardından detayların netleşeceğini belirterek şunları kaydetti;

'Halkımızın uzun süredir merakla beklediği doğalgaz yatırımında sona gelindi. Belediye Başkanımız Dr. Hüseyin Yaralı, müjdeli haberi yakın zamanda halkımızla paylaşacak. Aksa Doğalgaz Bölge Müdürümüz de bu konuda çalışmalarını sürdürüyor. Aksa Doğalgaz, yapmış olduğu büyük yatırımlar ile istihdam yaratmış, ekonomiye katkı sağlamış büyük bir firmadır. Oluşturduğu deneyim ile Saruhanlı'da çok kısa sürede yatırımlarını tamamlayarak, kaliteli hizmeti değerli hemşerilerimize sunacağına inanıyoruz. Hayırlı olsun.'Bölge Müdürü Başaran ise ziyaretlerinden dolayı Bilgiç, Tezcan ve Bozkurt'a teşekkür etti.


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

Anahtar Kelimeler: saruhanli-dogalgaza-kavusuyor
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.