Saruhanlı'da Lunapark ve Hediyelik Eşya Sergilerine Büyük İlgi

0

BÖLGE 13.09.2021 10:15:52 1950 0
Saruhanlı


İlçe merkezinde Hükümet caddesine kurulan hediyelik eşya sergilerini gezen vatandaşlar alışveriş yapma imkanı bulurken, çocuklar ise Lunaparkta eğlenmenin keyfini yaşadı.

İlçede 10 gün süreyle açık kalan hediyelik eşya stantları ve lunapark, Saruhanlı'ya renk kattı. Belediye Başkanı Zeki Bilgin de zaman zaman alanı gezerek vatandaşlarla sohbet etti ve çocuklara oyuncaklardan ücretsiz olarak faydalanabilmeleri için bilet dağıttı.

14. Altın Üzüm ve Kültür Festivali'nin coşkulu etkinliklerle sona erdiğini ifade eden Başkan Bilgin, 'Kültür ve Sanat alanında halkımızın beklentilerini karşılıksız bırakmayacağız. Saruhanlı Belediyesi olarak bizlerde yöremizin temel geçim kaynağı olan üzümün tanıtımı ve daha geniş çevrelere duyurulması için bu festivali düzenliyoruz. Bu noktada festivalimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum' dedi.
 

Manisa Büyükşehir’den Çiftçiye Yeni Hibe Programı

Belediye Personeline Resmi Yazışma ve Arşivleme Eğitimi

Başkan Dutlulu, LGS’de Başarılı Olan MABEM Öğrencileriyle Buluştu

Kula’da İlk Toplu Sünnet Merasimi Büyük Coşkuyla Gerçekleşti

Spor Fakültelerine giriş yetenek sınavlarına ilgi her geçen yıl azalıyor

Büyükşehir, Soma’da Sıcak Asfalt Çalışmalarını Tamamladı

Nurlupınarspor’un Yeni Teknik Direktörü Özer Karadaş Oldu

Bakan Kurum: Balıkesir ve Manisa’da 1036 Bağımsız Bölüm Ağır Hasarlı

  • Pazartesi 35.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Salı 35.2 ° / 20.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.2 ° / 20.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.