Saruhanlı’da ‘Huzur 45’ Uygulaması

0

ASAYİŞ 30.12.2016 15:55:10 1109 0
Saruhanlı’da ‘Huzur 45’ Uygulaması

Manisa il Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce il merkezi ve ilçelerinde yapılan uygulamada İl merkezinde toplam aranan 6 şahıs yakalanırken 3 iş yerine idari para cezası kesildi. Huzur 45 uygulamasında 2979 kişi ile 814 araç sorgulandı.

Saruhanlı ilçe Emniyet müdürlüğünce Saruhanlı genelinde yapılan Huzur 45 uygulamasında 153 kişi sorgulanırken aranan 1 kişi yakalandı. İlçe merkezinde yapılan Huzur 45 uygulamasında 17 araç sorgulanırken yakalanması olan 1 araç otoparka çekilerek toplan da 920 tl para cezası uygulandı. Yapılan uygulamada 8 iş yeri incelenirken 1 iş yerine tutanak tutuldu.

Berna Memiş

Mustafa Uçar’dan Sel Felaketi Açıklaması: “Tüm Hemşehrilerimizin Yanındayız”

Manisalı Güreşçilerden Türkiye Şampiyonası’nda Çifte Madalya

Başkan Şerefoğlu Projelerini Açıkladı

Prof. Dr. Akpınar: “Kadromuzu Barcelona Gibi Kurduk”

Manisa Derbisinde Gülen Taraf Nurlupınarspor

Gediz Taştı, Büyükşehir Mahsur Kalan 44 Vatandaşı Kurtardı

Ramazan Öncesi 22 Bin Sofraya Büyükşehir Dokunuşu

Başkan Balaban Seyitli’ye Kazandırılan Projeleri İnceledi

  • Pazartesi 10.8 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 8.9 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 9.1 ° / 3.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.