SARUHANLI'DA 3 FUTBOL SAHASI YENİLENİYOR
1
Saruhanlı’ da çim sahaların sentetik yapılmasının gündeme gelmesi ile başlayan saha sıkıntısı ile ilgili olarak ilk hamleyi Manisa Askf yaptı.
3 çim futbol sahanın ihale sürecinde olduğu ve 7-8 ayda tamamlanacağının bilgisini aldıklarını ifade eden Manisa Askf ‘de 1.nci amatör küme kura çekiminde saha sıkıntısını en aza indirmek için Saruhanlı takımlarını yaz liginde oynamasını karar verdi.
Bu arada Gençlik spor il müdürlüğü yetkilileri de ihale sürecinde olan sahaların en kısa sürede başlayacağını ve maç, idman sıkıntısı yaşayan süper amatör kümede mücadele eden Halitpaşaspor’a da Gençlik ve spor müdürlüğü tarafından yardımcı olunduğu bilgisi verildi.
6 FUTBOL SAHASI VAR
Saruhanlı’ da merkez, Hacırahmanlı ve Halitpaşa’daki sahaları sorumluluğu ve bakımı gençlik sporda iken, Mütevelli, Koldere ve İshakçelebideki çim sahaların sorumluluğu ise Saruhanlı Belediyesi tarafından yapılıyor.
Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan Örnek Kan Bağışı Seferberliği
Turgutlu’da deve güreşleri heyecanı başlıyor
Güzelyurt’ta kanalizasyon hattı yenileniyor
Muradiye’ye ücretsiz sağlık merkezi açıldı
Manisa’da kaçak atığa karşı temizlik seferberliği
MCBÜ’ye sağlıklı yaşamda örnek iş yeri belgesi
Manisa’da ücretsiz dil ve konuşma terapisi başladı
Manisa’da 30 bin fidan toprakla buluşuyor
Anahtar Kelimeler:
saruhanli-da-3-futbol-sahasi-yenileniyor
- Cumartesi 15.7 ° / 5 ° Güneşli
- Pazar 9.4 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazartesi 11.1 ° / 2.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı


