SARUHANLI BELEDİYE MAÇI ERTELENDİ

1

SPOR 25.01.2017 13:51:06 1237 0
SARUHANLI BELEDİYE MAÇI ERTELENDİ

2016-2017 sezonunda süper amatör ve 1.amatör kümede 2.devre müsabakalarında sona yaklaşıldıkça heyecan artıyor. Süper amatör kümede ilk iki sıra için A Grubunda Yunuserme Belediyespor, Saruhanlı Belediyespor, Horozköy, Donatım mücadeleye devam ediyor. Sanayispor ise Son haftada lider Yunusemre Belediyespor’a 4-0 mağlup alarak zirve yolunda yara aldı.

MÜTVELLİ KAZANDI,HALİTPAŞA MAĞLUP

Saruhanlı’yı süper amatör kümede temsil eden Mütevellispor Akhisar Yıldırımspor’u 2-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde  etti ve alt sıralardan kurtulma yolunda önemli bir adım atarken,  Halitpaşa ise deplasmanda Kırkağaç’ a 6-0 mağlup oldu ve ligde kalma yolunda umutlarını azalttı.

  SPOR SERVİSİ

 

Akhisar ve Bergama’da Kültür Koruyucuları yetişiyor

Başkan Hakan Şimşek’ten personele sosyal denge müjdesi

Glint Manisa Basket’ten 2026 öncesi motivasyon yemeği

Başkan Şimşek’ten Kaymakam Genel’e nezaket ziyareti

Koç Lisesi’nden şehit aileleri ve gazilere yeni yıl kartı

Manisa TSO’da 2025 bilançosu ve 2026 hedefleri

Turgutlu OSB’deki hırsızlıkta 5 şüpheli tutuklandı

Manisa BBSK cimnastik takımı 2025’i 97 madalyayla kapattı

  • Cuma -6.3 ° / -13.7 ° Güneşli
  • Cumartesi -4.1 ° / -11.8 ° Güneşli
  • Pazar -2.8 ° / -11.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.