Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin'den Manisaspor'a ziyaret

1

SPOR 7.10.2020 10:08:11 6296 0
Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin

Saruhanlı Belediye Başkanı Sayın Zeki Bilgin, Maniaspor'un akşam  yapılan çalışma öncesinde  ziyaret etti. 
 



Saruhanlı Belediye Başkanı Sayın Zeki Bilgin, akşam yapılan çalışma öncesi Manisaspor'u ziyaret etti. Ziyarette takıma baklava ikram eden Zeki Bilgin, diğer yandan 1-1 berabere biten Arnavutköy Belediyespor karşısında verdiği galibiyet prim sözünü yerine getirerek başkanıa verdi.

Takım kaptanı Gökhan Dincer, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgen’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, “Sizlerin burada olmanız bizler için çok önemli. Arkamızdan olduğunuzu hissetmek bizleri çok mutlu etti. Ziyaretiniz için teşekkür ederiz.” Dedi.

Maniaspor Kulüp Başkanı  Murat Yörük ise, Saruhanlı Belediye Başkanı Sayın Zeki Bilgin’e nazik ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirirken, “Ziyaretinizden dolayı şahsım ve kulübüm adına sizlere teşekkür ediyorum. Sizlerin yanımızda olduğunuzu bilmek bize güç veriyor. Sizlerin de desteği ile Manisaspor laik olduğu yerlere gelecek.” dedi. Saruhanlı Belesiye Başkanı Zeki Kayda ise, “Manisaspor Manisa’nın bir değeridir, markasıdır. Hepimizin bu değere ve markaya sahip çıkıp destek vermemiz gerekir. Bende yeşil sahalardan gelen birisiyim. Sizlerin neler çektiğini biliyorum. Ben Zeki abiniz olarak her zaman yanınızdayım. Gücümüz yettiği kadar destek olacağız.” Dedi. 



 

 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.