Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

SARUHANLI APAK'TA DERE TEMİZLİĞİ TAMAMLANDI

0

BÖLGE 25.12.2020 00:00:10 677 0
SARUHANLI APAK




Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere temizlik çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. MASKİ, Saruhanlı ilçesine bağlı Apak Mahallesi'nde bulunan tarım arazilerinin taşkın sıkıntısını önlemek adına dere temizlik çalışmalarını tamamladı. Yapılan temizlik çalışmasıyla, sağlıklı ve güvenli su akışı sağlanarak arazi sahiplerinin taşkın sorunu yaşamasının önüne geçilecek. MASKİ’nin hizmetlerinden memnun olduklarını dile getiren Apak Mahalle Muhtarı Ahmet Gökmen, “MASKİ ekipleri tarafından mahallemizden geçen derede yabani otlar ve zamanla oluşan pislikler temizlendi. Yağmur sularının getirdiği atıklarla dolan deremizde şiddetli yağışlarda taşkın sorunu yaşıyorduk. Bu çalışma sayesinde mahallemiz de ekili dikili arazilerimiz de taşkından kurtulacak. Mahallem ve şahsım adına yapılan hizmetlerden çok memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.