Sarıgöl'de Uyuşturucu Operasyonlarında 3 Kişi Yakalandı!

0

ASAYİŞ 6.03.2021 00:00:06 2186 0
Sarıgöl

 

 

 
 

Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Sorgulama Büro ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptıkları operasyonda üç kişi uyuşturucu maddelerle yakalanarak gözaltına alındı.

Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Sorgulama ekiplerinin gece ve sabaha karşı yaptıkları operasyonlarda N.S. adlı şahısta 3,4 gram esrar maddesi ve aparatları ele geçirdi.

N.S. daha sonra, polis merkezinde alınan ifadesinin ardından uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan işlem yapılarak serbest bırakılırken, polisin çalışmaları esnasında şüphe ile durdurulan bir araçta bulunan sürücü M.K.’ın üzerinde de 6,3 gram esrar maddesi ve uyuşturucu aparatları ele geçirilerek gözaltına alındı.

M.K.’nın sorgusunda uyuşturucu madde temin ettiği tespit edilen M.D. adlı kadının ikametinde yapılan aramada ise 8.8 gram esrar maddesi ve kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Şüpheli M.K. ve M.D., polis tarafından ifadelerin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

 

SELÇUK ÖZDAĞ: “KAMU PERSONEL REFORMUNA İHTİYAÇ VARDIR!”

Turgutlu’da 83 bin sentetik ecza ele geçirildi

YUNUSEMRE ZABITADAN OKUL ÇEVRELERİNDE DENETLEME

Selçuk Özdağ’dan kira vergisi istisnasına tepki

AK Parti Akhisar Gençlik Kolları’ndan Kaymakam Can’a ziyaret

MCBÜ EngiRank 2025’te Türkiye’nin ilk 16’sında

MANSİAD ilk genel kurulunu yaptı: Abdullah Bilir güven tazeledi

MCBÜ’de Engelsiz Matematik Destek Programı Tanıtıldı

  • Cumartesi 9.8 ° / 3.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 5.3 ° / 3.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazartesi 7.2 ° / 4.8 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.