Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

ŞAPHANE'DE MİNİKLER OKUMA YAZMAYI BAYRAM YAPARAK KUTLADI

Kütahya’nın Şaphane İlçesinde bulunan Şaphane İlkokulu 1.sınıfta okuyan 20 öğrenci için okuma bayramı düzenlendi.

BÖLGE 28.05.2023 14:43:00 2652 0
ŞAPHANE

    

                                                                                                                    

Kütahya’nın Şaphane İlçesinde bulunan Şaphane İlkokulu 1.sınıfta okuyan 20 öğrenci için okuma bayramı düzenlendi. İlçedeki sinema salonunda düzenlenen etkinlikte  minikler öğretmenleri Nurgül Korkmaz eşliğinde, şarkılar, türküler okuyup, masallar ve şiirler okudular.
 

İkinci sınıfa geçmenin mutluluğunu yaşayan minikler sevinçlerini aileleriyle paylaştı. Törende konuşan Şaphane İlkokulu Müdürü Fuat Bayri, “Geleceğimizin umudu sevgili çocuklarımızın bugün bambaşka bir dünyaya, okuyup yazabildiği, yalnızca görerek değil okuyarak hayatı anlamlandırma becerisine sahip oldukları yeni bir hayat kapısını araladıkları gün bugün..  Onların heyecanına ortak olmak için yaptıkları daveti kırmayarak bizleri onurlandırdığınız için sizlere şükranlarımı arz ediyorum” dedi.
 

Okuma bayramı etkinliğine Şaphane Belediye Başkanı Rasim Daşhan, Yüksekokul  Müdürü Yılmaz Çetiner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Koz, Halk Eğitim Müdürü Ali Dinçay, Müftü Salim Üzülmez, Mal Müdürü İclal Eren, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü Mehmet Yılmaz, Öğretmenevi ASO Müdürü Ünal Bek, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ali Yiğit, Anadolu Lisesi Müdürü Ali Demircan, Anaokulu Müdürü Ali Şentürk, öğrencilerin aileleri ve vatandaşlar katıldı.
 

Program sonunda okul müdürü Fuat Bayri, birinci sınıfların öğretmeni Nurgül Korkmaz’a teşekkür plaketi, öğrenci velileri de çeşitli hediyeler verdi.  

 

ADİL AKA
 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.