Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Sandro Lima Manisa FK'da

Manisa Futbol Kulübü, Brezilyalı golcü oyuncu Sandro Lima ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

1.08.2023 17:06:00 928 0
Sandro Lima Manisa FK



 

Manisa Futbol Kulübü Brezilyalı golcü Sandro Lima’yı kadrosuna kattı. İmza töreninde konuşan Sandro Lima, “Manisa Futbol Kulübü’nde olduğum için mutluyum. Çok çalışarak hep birlikte hedeflerimize ulaşacağız” dedi.
 

Manisa Futbol Kulübü, Brezilyalı golcü oyuncu Sandro Lima ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenine İdari Direktör Nderim Nexhipi katıldı. İmza töreninde konuşan yeni transferimiz Sandro Lima, “Manisa Futbol Kulübü’nün hedefleri içim buradayım. Takımımla burada önemli başarılar yakalamak istiyorum. Çok çalışarak sezon sonunda hedeflerimize ulaşacağız” dedi.
 

Nderim Nexhipi, “Sandro Lima, Türkiye’yi bilen deneyimli bir golcü”
 

Sandro Lima transferiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan İdari Direktörümüz Nderim Nexhipi, “Sandro Lima, daha önce Türkiye’de forma giymiş deneyimli bir golcü. Takımımıza önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Kendisine Manisa Futbol Kulübü formasıyla başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
S

andro Lima kimdir?
 

Manisa Futbol Kulübü yeni transferi Sandro Lima, 28 Ekim 1990 yılında Brezilya’da dünyaya geldi. Altyapısında yetiştiği Independente takımında profesyonel kariyerine başlayan Lima, 2013 yılında Gremio Anapolis takımına transfer oldu. 2013-2014 sezonunda Portekiz Premier Lig ekiplerinden Rio Ave’ye imza atan tecrübeli golcü, Viseu, Chaves, Estoril, Gil Vicente, Tianjin Jinmen, Gençlerbirliği ve Gwangju takımlarında forma giydi. Kariyerinde 324 resmi maça çıkan Lima, 85 gol ve 31 asistlik performans sergiledi.
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Sandro Manisa '
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.