Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

SANAYİ YILDIZSPOR'UN DEPLASMAN ZAFERİ(1-3)

Manisa Sanayi Yıldızspor, deplasmanda konuk olduğu İstanbul takımlarından Gazi Mahallesi'ni 3-1 mağlup etti.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 27.03.2023 12:05:00 1435 0
SANAYİ YILDIZSPOR

 

 

Manisa Sanayi Yıldızspor, deplasmanda konuk olduğu İstanbul takımlarından Gazi Mahallesi'ni 3-1 mağlup etti. Kırmızı-siyahlılar, Emre Ülkü, Aykut Eren (P) ve Berkay Velivar’ın golleriyle 21.haftayı karlı kapatıp, puanını 33’e çıkardı. Teknik direktörü Halit Alaca, “Son derece önemli bir galibiyet aldık. Oyuncularımı kutluyorum” dedi.

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta mücadele eden Manisa Sanayi Yıldızspor, ligin 21. haftasında deplasmanda konuk olduğu İstanbul takımlarından Gazi Mahallesi'ni 3-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Zara Ekinli Stadı’nda oynanan müsabakanın ilk yarısında iyi mücadele eden kırmızı-siyahlı temsilcimiz aradığı golü 39.dakikada Emre Ülkü’yle buldu. Devre biterken birde penaltı kazanan konuk takım kaptanı Aykut Eren ile soyunma odasına 2-0’lık skorla giderek rahat bir nefes aldı. Maçın ikinci yarısının 59.dakikasında Berkay Velivar sahne alarak İstanbul’da farkı üçe çıkardı. 69.dakikada ev sahibi ekip Eyüp Yanmış’ın penaltı golüyle durumu 3-1 yaparken, yine 74.dakikada penaltı kazanan Gazi Mahallesi bu sefer Eyüp ile gole ulaşamadı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Manisa temsilcimiz Sanayi Yıldızspor, haftayı 3 puanla mutlu kapattı. 

Teknik direktör Halit Alaca, İstanbul’da zorlu bir deplasmandan 3 puanla çıktıkları için oyuncularını kutladığını ifade ederek, “Haftayı 3 puanla kapatmamız çok iyi oldu. Maçın genelinde iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Bizim açımızdan son derece önemli bir galibiyet aldık. Oyuncularımı kutluyorum” dedi. Öte yandan ara vermeyen Sanayi Yıldızspor 29 Mart Çarşamba günü sahasında Saruhanlı Belediyespor’u ağırlayacak.


Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false
  • Cuma 22.2 ° / 12.3 ° Şiddetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.