Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Sanayi Yıldızspor’da öncelik iç transfer

Başkan Erhan Yıldız, “Önceliğimiz iç transferi tamamlamak. Ardından dış transferde kadromuza kazandıracağımız isimlerle görüşmek olacak” dedi.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 9.05.2023 11:52:00 1220 0
Sanayi Yıldızspor’da öncelik iç transfer

 

Bölgesel Amatör Lig ekibi Manisa Sanayi Yıldızspor’da ligin tamamlanmasının ardından gözler iç transfere yöneldi. Sezon içerisinde bekleneni veremeyen isimlerin gönderileceği öğrenildi. 

 

Başkan Erhan Yıldız, “Önceliğimiz iç transferi tamamlamak. Ardından dış transferde kadromuza kazandıracağımız isimlerle görüşmek olacak” dedi.  
 

Manisa Sanayi Yıldızspor’da iç transferde oluşturulan liste gizli tutuluyor. Teknik Direktör Halit Alaca ve yönetimin birlikte yapmış olduğu görüşmeler sonrası raporu detaylı olarak ele alan kırmızı siyahlı ekip, önümüzdeki günlerde son kararını verecek. Öte yandan Sanayi Yıldızspor yönetimi bir yandan iç transferi netleştirmeye çalışırken, diğer yandan transfer bütçesi için titiz bir mali çalışma yapıyor. Kırmızı siyahlı ekip gerek iç transferde gerekse yeni alınacak oyuncularda transfer ücretleri için sınırlama koymayı planlıyor.  
 

YILDIZ: “HASSAS OLACAĞIZ”
 

Manisa Sanayi Yıldızspor Kulübü Başkanı Erhan Yıldız, teknik heyet ile koordineli bir şekilde çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Mevcut kadroya son şekli vermek istiyoruz. Bitmeden dış transferle ilgili girişimlere başlamayacağız. Önümüzde zaten zamanımız var. Takımımızı üst liglere taşıyacak bir kadro kurma planı içerisindeyiz. Bu yüzden dış transferde hassas davranıp, kadromuza güç kazandıracak isimlerle anlaşma sağlayacağız. Ancak bunları yapabilmemiz için de Futbol Federasyonu’nun biran önce yeni sezonla ilgili net açıklamalar yapmak zorunda. Bizler yol haritamızı oradan gelecek açıklamaya göre yapacağız. Biz bu yola çıkarken tek bir hedef belirlemiştik. Oda 3.Lig. İnşallah bunu başarmanın mutluluğunu yaşarız ” dedi.  
 


Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false
  • Cuma 22.2 ° / 12.3 ° Şiddetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.