Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Sanayi Yıldızspor’da Halit Alaca dönemi sona erdi

Geçtiğimiz sezon taraflı tarafsız kısıtlı kadrosuyla herkesin beğenisini kazanan kırmızı-siyahlılarda teknik direktör Halit Alaca'nın takımla yolları ayrıldı.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 1.06.2023 11:58:00 1457 0
Sanayi Yıldızspor’da Halit Alaca dönemi sona erdi

 

 

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Manisa Sanayi Yıldızspor’da beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz sezon taraflı tarafsız kısıtlı kadrosuyla herkesin beğenisini kazanan kırmızı-siyahlılarda teknik direktör Halit Alaca'nın takımla yollarını ayırdığını açıkladı. 

 

Manisa ekibinde oyunculardan Aykut Eren ile Berkay Velivar’da veda mesajı yayınladı.  
 

Bölgesel Amatör Lig 10.Grup temsilcisi Manisa Sanayi Yıldızspor’da yaprak dökümü yaşanıyor. Geçtiğimiz sezon kısıtlı kadrosuyla önemli işlere imza atan ve ligi 4.sırada tamamlayıp ligde kalan Manisa ekibinde teknik direktör Halit Alaca görevini bıraktığını açıkladı. Kırmızı-siyahlı ekibin başındaönemli işler yapan genç teknik adam sosyal medya hesabı üzerinden ayrılığı açıkladı. Halit Alaca yaptığı açıklamada, “A takım projesinin kurucusu olduğum ve 2 yıldır çalıştığım Manisa Yıldız Spor Kulübü ile yönetimimizle ortak karar alarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. 2 sezon içinde 3 şampiyonluk yaşadık, birbirinden değerli insanlar kazandık ve çok değerli anılar biriktirdik. Başta başkanımız Erhan Yıldız ve yönetim kurulu üyelerimiz olmak üzere projenin kurucusu olarak yola çıktığım Bülent Gökkaya ve Hüseyin Şahin hocalarıma, bu süre zarfında çalışma fırsatı bulduğumuz tüm futbolcu kardeşlerime, mesai arkadaşlarımız kulüp personellerine, altyapı antrenörlerimize ve bizleri destekleyen herkese şahsım ve ekibim adına teşekkür çok ederim. Saygılar sevgiler.” diye konuştu.  
 

ÇEŞME BELEDİYESPOR’DAN YAKIN TAKİP
 

Öte yandan Bal Ligi takımlarının yakın takibe aldığı teknik direktör Halit Alaca’nın kısa sürede gelecek teklifleri değerlendirmeye alacağı kaydedildi. Genç teknik adam ile şuan için Çeşme Belediyespor’un nabız yokladığı gelen haberler arasında.
 

AYKUT EREN VE BERKAY VELİVAR’DA VEDA ETTİ
 

Manisa Sanayi Yıldızspor’da teknik direktör Halit Alaca dışında kaptan Aykut Eren ile kanat oyuncusu Berkay Velivar’da sosyal medya hesaplarından ayrılık paylaşımı yaptı. Kırmızı-siyahlı formayla 25 maçta forma giyen ve 4 gol sevinci yaşayan Aykut Eren’in yeni sezonda hangi takım forması giyeceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Berkay Velivar ise geçtiğimiz sezon 21 maçta forma giyip, 2 gol sevinci yaşadı.
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.