Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

SANAYİ YILDIZSPOR UZATMALARDA GÜLDÜ (2-1)

Bölgesel Amatör Ligi’nin 10.grubunda mücadele eden Manisa Sanayi Yıldızspor, Tevlik Lav Spor Tesisleri’nde ağırladığı İzmir ekibi Özçamdibispor’u 2-1’lik skorla geçerek puanını 18’e çıkardı.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 4.12.2022 18:04:00 1736 0
SANAYİ YILDIZSPOR UZATMALARDA GÜLDÜ (2-1)

 

 

Son iki haftada galibiyet hasreti çeken Manisa Sanayi Yıldızspor, sahasında oynadığı Özçamdibispor karşılaşmasından 2-1’lik skorla galibiyetle ayrıldı. 

Tevfik Lav Spor Tesisleri’nde ağırladığı rakibi karşısında Emre Ülkü’nün 50.dakikada kaydettiği golle 1-0 öne geçen kırmızı-siyahlılar, 88.dakikada Enes Erdal İç’in golüne engel olamadı. 1-1 olduktan sonra son bölümde rakip kaleye yüklenen ev sahibi Manisa Sanayi Yıldızspor’da, oyuna ikinci yarıda dahil olan Nurullah Ası’nın uzatma dakikasında kaydettiği kritik kafa golü 3 puanı getirdi. Nurullah’ın golü sonrası Tevfik Lav Spor Tesisleri’nde büyük sevinç yaşanırken, kırmızı-siyahlı oyuncular hakemin maçın bitiş düdüğüyle tribünlere koştu. 

 

Bu galibiyetle 18 puana ulaşan Manisa Sanayi Yıldızspor, zirve takibini sürdürdü. Teknik direktör Halit Alaca, oyuncularını tek tek tebrik ettiğini ifade ederek, “Son saniyeye kadar galibiyet golünü aradık. Maçı hiçbir zaman bırakmadık. Uzatma dakikalarında bize 3 puanı getirecek golü bulduk. Mücadele eden tüm oyuncularımı kutluyorum. Bizim için kritik bir galibiyet oldu. Golün son dakikalarda gelmesi bizlere sadece 3 puan kazandırmadı. Bu maçta takım olarak 3 puandan daha fazlasını kazandık diyebilirim” dedi.


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.