Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

SANAYİ YILDIZSPOR KRİTİK VİRAJDA

Bölgesel Amatör Lig 10.Grup temsilcilerimizden Manisa Sanayi Yıldızspor, 7.haftada Pazar günü Bağcılarspor ile karşı karşıya geliyor.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 11.11.2022 12:33:00 899 0
SANAYİ YILDIZSPOR KRİTİK VİRAJDA

 

  



Bölgesel Amatör Lig 10.Grup temsilcilerimizden Manisa Sanayi Yıldızspor, 7.haftada Pazar günü Bağcılarspor ile karşı karşıya geliyor. Muradiye Futbol Sahasında saat 14:00’te başlayacak müsabakayı Bursa bölgesi hakemlerinden Alper Cesur yönetecek. Kritik karşılaşma öncesi iki takımında 11’er puanı bulunuyor.

Manisa Sanayi Yıldızspor, Bölgesel Amatör Ligi’nin 7.haftasında sahasında Bağcılarspor’u ağırlayacak. 13 Kasım Pazar günü Muradiye Futbol Sahasında saat 14:00’te başlayacak mücadelede Alper Cesur düdük çalacak. Cesur’un yardımcılıklarını Erdinç Tufan ve Hakan Özler yapacak. Müsabakanın 4.hakemi ise Mümin Batuhan Dinçer. Manisa Sanayi Yıldızspor geride kalan 6 haftada 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. 11 puanla 6.sırada bulunan kırmızı-siyahlılar, bu maçı kazanarak averajla önünde olan rakibini altına almak istiyor.

HALİT ALACA: TEK DÜŞÜNCEMİZ 3 PUAN

Teknik direktör Halit Alaca, "Geçen hafta Alaçatıspor deplasmanında alınan 1 puan elbette değerlidir. Oyuncularım 3 puan için elinden geleni yaptı, ancak galibiyet golünü bulamadık. Artık bu maçı geride bırakıp, sahamızda oynayacağımız Bağcılarspor maçının hazırlıklarına başladık. Hafta başından bu yana tek düşüncemiz 3 puan. Taraftarlarımızın da arkamızda olacağı bir doksan dakika olacak. Takımımızın başarılı olması adına tüm fedakarlıkları yapmaya devam edeceğiz. Gerektiğinde sahada oyuncularımız iki kişilik mücadele edecekler. Biz iyi bir ekibiz ve bu maçında üstesinden gelerek yolumuza 3 puanla devam edeceğiz" dedi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: SANAYİ YILDIZSPOR KRİTİK VİRAJDA
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.