Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

SANAYİ YILDIZSPOR KAYIPSIZ İLERLEME PEŞİNDE

Bölgesel Amatör Ligi’nin ilk iki haftasında 1 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 4 puana ulaşan Manisa Sanayi Yıldızspor, Pazar günü sahasında Aliağa FK ile karşı karşıya gelecek

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 14.10.2022 14:57:00 1042 0
SANAYİ YILDIZSPOR KAYIPSIZ İLERLEME PEŞİNDE

 

Bölgesel Amatör Ligi’nin ilk iki haftasında 1 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 4 puana ulaşan Manisa Sanayi Yıldızspor, Pazar günü sahasında Aliağa FK ile karşı karşıya gelecek. Çobanisa İsmail Şahin Stadyumu’nda oynanacak müsabaka saat 15:00’te başlayacak. Maçı Bursa bölgesi hakemi Alperen Aksu yönetecek.

Bal Ligi’nin 10.Grubu’nda yer alan Manisa Sanayi Yıldızspor, Pazar günü sahasında konuk edeceği Aliağa FK, maçından 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Kırmızı siyahlılar hazırlıklarını bugün tamamlayıp maç saatini beklemeye geçti. Çobanisa İsmail Şahin Stadyumu’nda saat 15:00’te başlayacak müsabakada Alperen Aksu düdük çalacak. Aksu’nun yardımcılıklarını Ömer Faruk Özkan ve Resul Emre Göçmen yapacak. Maçın 4.hakemi ise Erya Gönenç.

HEDEF 7 PUANA ULAŞMAK

Ligini ilk iki haftasında 1 galibiyet ve 1 beraberlik alan Manisa Sanayi Yıldızspor, Aliağa FK maçını kazanıp 7 puana ulaşmak istiyor. Kayıp yaşamadan yoluna devam etmeyi planlayan kırmızı-siyahlılarda teknik direktör Halit Alaca, son taktikleri oyuncularına aktardı. Alaca, “Salihli Belediyespor galibiyet sonrası Yunusemre Belediyespor beraberliği ile puanımızı 4 yaptık. Zorlu bir grupta olduğumuzun farkındayız. Her maça ayrı bir motivasyonla hazırlanıyoruz. Aliağa maçına da kazanmak için çıkacağız. Manisa’da taraftarlarımızın da arkamızda olacağı bir günde her şeyi lehimize çevirmeye çalışacağız. Kaybetmeden yolumuza devam etmek en büyük dileğimiz. Oyuncularımda bunun bilincinde ve başaracaklarına inanıyorum” dedi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.