Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Sanayi Yıldızspor evinde hedefi 3 puan

Kırmızı-siyahlılar tüm futbolseverleri takıma destek olmaya çağırırken, mücadeleyi kazanarak haftayı 3 puanla kapatmak istiyor.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 17.03.2023 23:30:00 1169 0
Sanayi Yıldızspor evinde  hedefi 3 puan

 

 

 

Manisa Sanayi Yıldızspor, Bölgesel Amatör Lig'in 19. haftasında Pazar günü sahasında Alaçatıspor’u ağırlayacak. Tevfik Lav Spor Tesisleri’nde oynanacak müsabaka saat 15.00'te başlayacak.

Kırmızı-siyahlılar tüm futbolseverleri takıma destek olmaya çağırırken, mücadeleyi kazanarak haftayı 3 puanla kapatmak istiyor.

Manisa Sanayi Yıldızspor, 19 Mart Pazar günü sahasında oynayacağı Alaçatıspor maçı hazırlıklarını yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Kırmızı-siyahlılar sahasında oynayacağı müsabakadan 3 puanla ayrılıp, üst sıralardan kopmak istemiyor. Tevfik Lav Spor Tesisleri’nde saat 15:00’te başlayacak müsabaka öncesi açıklamalarda bulunan Teknik direktör Halit Alaca, “İstanbul deplasmanında Sultangazi karşısında galibiyeti kaçırdığımız için üzgünüz. Kazanmak adına her şeyi yaptık ancak olmadı. Şanssız bir şekilde karambol de beraberlik golünü kendi kalemize attık. Bir de penaltıdan yararlanamadık. Ancak deplasmandan alınan her puan, bizim için değerlidir. Şimdi tüm konsantrasyonumuzu evimizde oynayacağımız Alaçatı maçına verdik. İyi hazırlandık, bu maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Mücadele seviyemiz yüksek olacak. Ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığımız maç 0-0 sona ermişti. Saha avantajını iyi kullanmak istiyoruz. Futbolseverleri maçımıza bekliyoruz” dedi.  

MAÇIN HAKEMİ ABDULLAH KORKMAZ

Öte yandan Manisa Sanayi Yıldızspor'un Alaçatıspor ile oynayacağı maçın hakemleri belli oldu. Pazar günü oynanacak müsabakada Çanakkale bölgesi hakemi Abdullah Korkmaz düdük çalacak. Korkmaz'ın yardımcılıklarını Abdullah Yalçınkaya ve Serkan Aydın yapacak. Maçın 4.hakemi ise Mert Aylıoğlu. 10.Grup’ta geride kalan 18 haftada Manisa Sanayi Yıldızspor 30 puanla 4.sırada bulunurken, Alaçatıspor 28 puanla 7.sırada yer alıyor.

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar, spor yapan insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Sanayi Yıldızspor evinde hedefi
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.