Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

SANAYİ YILDIZSPOR BAL’DA KALMAK İSTİYOR

Bölgesel Amatör Lig 10.Grup’ta ligde kalmayı başaran Sanayi Yıldızspor ’da dikkatler Play-Out müsabakasına çevrildi. Kulüp Başkanı Erhan Yıldız, “Hedefimiz Play-Out maçını kazanıp, BAL Ligi'ne devam etmek” dedi.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 28.04.2023 16:30:00 1430 0
SANAYİ YILDIZSPOR BAL’DA KALMAK İSTİYOR

 

 

Manisa Sanayi Yıldızspor, Pazar günü kritik bir doksan dakikaya çıkıyor. Bölgesel Amatör Lig 10.Grup’ta ligde kalmayı başaran Sanayi Yıldızspor’da dikkatler Play-Out müsabakasına çevrildi. Kulüp Başkanı Erhan Yıldız, “Hedefimiz Play-Out maçını kazanıp, BAL Ligi'ne devam etmek” dedi.

Bölgesel Amatör Lig 10.Grubu’nda yer alan ve sezonu 45 puanla 4.sırada tamamlayan Manisa Sanayi Yıldızspor, Süper Amatör Lig’de Play-Off ikincisi olan Alaşehir Belediyespor ile Pazar günü Turgutlu 7 Eylül Stadı’nda Play-Out maçında karşı karşıya gelecek. Bal Ligi’nde ilk sezonunda iyi bir performans sergileyen kırmızı-siyahlılar, baraj maçında rakibi Alaşehir Belediyespor’u mağlup ederek yoluna Bölgesel Amatör Lig’de devam etmek istiyor. Geride kalan 26 haftada 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet alan Manisa Sanayi Yıldızspor, 45 gol atıp kalesinde 36 gol gördü. Süper Amatör Lig C Grubu’nu 48 puanla lider tamamlayan Alaşehir Belediyespor ise Play-Off etabında ikinci olarak Manisa Sanayi Yıldızspor’un rakibi oldu. İki takım açısından son derece önem arz eden karşılaşma öncesi Manisa Sanayi Yıldızspor hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.

ALACA: SEZONUN FİNAL MAÇI

Manisa Sanayi Yıldızspor teknik direktörü Halit Alaca, sezonun final maçını oynayacaklarını ifade ederek, “Hazırlıklarımız devam ediyor. 10.Grup’ta sezonu öyle ya da böyle iyi bir yerde tamamladığımızı düşünüyorum. Pazar günü oynayacağımız final maçıyla inşallah sezonu Bölgesel Amatör Lig’de kalmış bir şekilde tamamlamış olacağız. Alaşehir Belediyespor maçından galibiyetle ayrılmak adına sahada her şeyi yapacağız. Bu önemli müsabakada taraftarlarımızı Turgutlu’da desteğe bekliyoruz. Onların bu sezon emekleri çok büyük. Yine aynı coşkuyla tribünlerde olacaklarını biliyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum” dedi. Manisa Sanayi Yıldızspor ile Alaşehir Belediyespor arasında yapılacak müsabaka 30 Nisan Pazar günü saat 15:00’te Turgutlu 7 Eylül Stadı’nda oynanacak. Kazanan takım yoluna Bölgesel Amatör Lig’den devam ederken, kaybeden takım ise Süper Amatör Lige düşecek.

ERHAN YILDIZ: DAHA YUKARIDA BİTİREBİLİRDİK

‘Hedefimiz Play-Out maçını kazanıp, BAL Ligi'ne devam etmek’ diyen Kulüp Başkanı Erhan Yıldız ise; “2022- 2023 Bölgesel Amatör Lig sezonunu tamamladık. İlk yılımızdı ve zor bir grupta mücadele ettik. Daha iyi bir yerde bitirebilirdik ancak bu sezon inanılmaz hakem hataları ile maçlar kaybettik. Sakatlıklar yaşadık. Ancak bunlar geride kaldı, önümüze bakıp Alaşehir Belediyespor ile oynanacak olan Play-Out maçını kazanmak istiyoruz. Bu sezon her daim yanımızda olan taraftarlarımızı Turgutlu’ya bekliyoruz” diye konuştu.

 


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Anahtar Kelimeler: SANAYİ YILDIZSPOR KALMAK İSTİYOR
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.