ŞAMPİYONLARDAN VALİ KARADENİZE ZİYARET

0

MANİSA -SPOR 23.03.2022 19:44:44 1232 0
ŞAMPİYONLARDAN VALİ KARADENİZE ZİYARET

10-13 Mart 2022 tarihleri arasında Düzce’de gerçekleştirilen Türkiye Genç Kızlar Badminton müsabakalarında Türkiye Şampiyonu olan Selendi Anadolu Lisesi Badminton Takımı oyuncuları Behiye Bodur, Fadime Metin, Ravza Bodur ve Tuğçe Damar, Selendi Kaymakamı Ali Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Badminton Antrenörleri Zeliha Demir ve Okan Demir eşliğinde Vali Yaşar Karadeniz’i makamında ziyaret etti.
Vali Karadeniz, şampiyon sporcuları tebrik ederek, elde ettikleri başarı ile gurur duyduğunu bu başarıları sayesinde diğer gençlerin de onları örnek alarak spora başlamak isteyeceklerini bu sayede daha fazla sporcu yetişeceğini belirtti ve şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür etti.

İLKAY ŞİMŞEK: İKLİM KANUNU'NA KARŞI GEREKLİ TEPKİ VERİLMEDİ

Emeklilerden Zam Tepkisi: “Kaynak Var, Zam Yok!”

Dutlulu: Manisa’nın Ekonomik Gücünü Ortak Akılla Büyüteceğiz

Akhisar'da Galatasaray'ın 25. Şampiyonluk Coşkusu!

Site ve binalarda oturanlar ceza yolda

Bağımlılıkla Mücadele Komisyon Toplantısı

Vali Özkan: Bağımlılıkla Mücadele Geleceğimiz İçin En Öncelikli Konudur

Manisa’da Sahipsiz Hayvanlar İçin Yeni Adımlar: İl Hayvan Koruma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

  • Cuma 37 ° / 16 ° Güneşli
  • Cumartesi 39.1 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Pazar 40.5 ° / 19.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.