Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

SAMET ALGU VEFATININ 6'NCI YILINDA LOKMA HAYRI ANILDI

Yunusemre Belediyespor, 2017 yılında elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden futbolcusu Samet Algu için lokma hayrı yaptı.

MANİSA- İLÇELER 23.08.2023 10:56:00 1396 0
SAMET ALGU VEFATININ 6



 

Yunusemre Belediyespor, 2017 yılında elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden futbolcusu Samet Algu için lokma hayrı yaptı.
 

 

Yunusemre Belediyespor, 2017 yılında elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden futbolcusu Samet Algu'yu unutmadı. Merhum futbolcu için Yunusemre Belediye binası önünde lokma hayrı yapıldı.       

Anma organizasyonuna Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan, Yunusemre Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Abdullah Can, Sportif Direktör Sedat Öngider, Futbol A Takımı Teknik Direktörü Suat Avcı, Yardımcı Antrenörler Fadıl Kantaşlı, Halil İbrahim Sarıoğlu, Serhat Koçyiğit, U18 Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Levent Holinar, Samet Algu’nun annesi Selma Algu, teyzesi Sebahat Hasnomal, kulüp personeli ve vatandaşlar katıldı. Saygı ve sevgi dolu bir insanı genç yaşta kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Kulüp Başkanı Arif Alkan, "Acısını derinden hissettiğimiz kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum" diye konuştu.
 


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

Anahtar Kelimeler: SAMET VEFATININ ' YILINDA LOKMA HAYRI ANILDI
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.