Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Salihli’de Kurtuluşun 100. Yılında Sporun Yıldızları Ödüllendirildi

Türkiye genelinde düzenlenen yarışmalarda Salihli’yi farklı branşlarda başarıyla temsil ederek madalya kazanan 14 spor kulübü ile 177 sporcu ve antrenörlerini ödüllendirdi.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 21.12.2022 21:27:00 1031 0
Salihli’de Kurtuluşun 100. Yılında Sporun Yıldızları Ödüllendirildi

 

 

Salihli Belediyes Amatör spor kulüplerine ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılında Türkiye genelinde düzenlenen yarışmalarda Salihli’yi farklı branşlarda başarıyla temsil ederek madalya kazanan 14 spor kulübü ile 177 sporcu ve antrenörlerini ödüllendirdi.

Atatürk Spor Salonunda yoğun bir katılımla gerçekleşen ödül töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Törende, Salihli’nin adını ulusal turnuvalarda madalya kazanarak duyuran Salihli Belediyespor Gençlik ve Spor Kulübü (U16 ve U18 futbol, yüzme, judo, karate ve masa tenisi), 1922 Salihli Gençlik Spor Kulübü (Judo, atletizm ve hentbol), Salihli Çağ Basketbol Spor Kulübü (Basketbol), Salihli Sardes Satranç Spor Kulübü (Satranç), Cesur Yıldızlar Gençlik ve Spor Kulübü (Basketbol), Olympia Spor Kulübü (Kickbox) ve Lidya Sanat Gençlik ve Spor Kulübü (Halk Oyunları). Salihli’nin kurtuluşunun 100. yılı dolayısıyla protokol üyeleri başarılı sporcular ile birlikte pasta kesti.

Program, judo, karate, kickbox ve Halk oyunları gösterileri sunulmasının ardından sona erdi.

 

 


 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.