Bugün, 7 Nisan 2025 Pazartesi

Salihli'de Üzüm İşçilerine Yüzde 20 Zam

0

BÖLGE 12.08.2016 10:44:47 1023 0
Salihli

Ağustos ayı Meclis toplantısında işçi fiyatlarının belirlendiğini açıklayan Salihli Ziraat Odası Başkanı Necati Aktürk, üzüm sezonu işçi ücretlerine geçen yıla göre yüzde 20 zam yapıldığına dikkat çekti. Aktürk, üzüm kesmenin 43, serginin 51, üzüm çekmenin 56, üzüm bandırmanın ise günlük 61 TL olarak belirlendiğini söyledi. Aktürk, dayı başı ücretinin ise işçi başına 4 lira olarak belirlendiğini ifade etti.
Domates toplama ve çekme ücretlerinin de toplantıda belirlendiğini dile getiren Aktürk, domates toplamanın 38, çekme ücretinin 44 lira olduğunu ifade ederek, dayı başı ücretinin de yine 4 lira olduğunu vurguladı.

(İHA)

Manisa Ülkü Ocaklarından sahur programı

Manisalı kadın muhtarlar Ankara'da birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Gediz İlköğretim Okulu öğrencilerinden Askıda Kıyafet” projesi

MURADİYE 3 PUANI KAPTI

MANİSA FK KAYIP(0-2)

Gökay Budak'tan Manisaspor'a Büyük Jest...

Manisa FK lidere diş geçiremedi(0-2)

Manisa İmam Hatipliler Şampiyon

  • Pazartesi 18.1 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 13.9 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 13 ° / 2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.