Salihli'de Ülkücü İşçiler Aşure İkram Etti

0

GÜNDEM 20.10.2016 11:31:43 1310 0
Salihli

Demokrasi Meydanında düzenlenen aşure etkinliğine, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşçı, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şentürk, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Aşure etkinliğine katılan tüm davetlilere teşekkür eden Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Recep Gökhan Şahin “Aşure geleneğini sürdürmek ve böyle mübarek zamanlarda dernek olarak halkımızla kaynaşmak amacıyla 4 bin kişilik hayır gerçekleştirdik” dedi. (İHA)

Erhan Çavdarlı’dan 75. Yıl’da Vefa İftarı

Balaban Karaköy’de İftar Sofrasında

Ticaret Odası İlkokulu’ndan Haftanın Kitabı

Şimşek’ten Üç Caddede Esnaf Ziyareti

Başkan Balaban Laleli’de İftar Sofrasında

Dostlar Meclisi’nden Başkan Akyüz’e Tebrik Ziyareti

Gökhan Görmez: “Kırsalda Üretim Alarm Veriyor”

Başkan Dutlulu’dan Saha Personeline İftar Sofrasında Teşekkür ve Ek Ödeme Müjdesi

  • Perşembe 4.9 ° / -0.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cuma 2.8 ° / -4.9 ° Hafif karlı
  • Cumartesi 1.1 ° / -7.8 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.