SALİHLİ'DE KAÇAK İÇKİ ÜRETİCİLERİNE DARBE

1

ASAYİŞ 6.11.2020 19:01:56 2263 0
SALİHLİ
Manisa’nın Salihli ilçesinde jandarma tarafından 2 mahalleye düzenlenen eş zamanlı operasyonda 525 litre sahte içki ele geçirildi.

 Salihli’nin Adala ve Taytan Mahallelerinde kaçak içki üretildiği ihbarı alan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Manisa Kaçakçılık Organize Şube Müdürlüğü ekipleri ile birlikte A.T.(61), H.K.(52) ve İ.A.’ya(56) ait ikamete operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda 3 şahsa ait ikamet ve eklentilerinde yapılan aramada 80 kilo sahte rakı, 372 litre sahte şarap, 73 litre sahte viski ile 24 şişe el yapımı bira, 1 adet damıtma düzeneği ve 4 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 3 kişi hakkında adli soruşturma başlatılırken, ele geçirilen sahte içki ve malzemelere el konulduğu öğrenildi.



Akhisar ve Bergama’da Kültür Koruyucuları yetişiyor

Başkan Hakan Şimşek’ten personele sosyal denge müjdesi

Glint Manisa Basket’ten 2026 öncesi motivasyon yemeği

Başkan Şimşek’ten Kaymakam Genel’e nezaket ziyareti

Koç Lisesi’nden şehit aileleri ve gazilere yeni yıl kartı

Manisa TSO’da 2025 bilançosu ve 2026 hedefleri

Turgutlu OSB’deki hırsızlıkta 5 şüpheli tutuklandı

Manisa BBSK cimnastik takımı 2025’i 97 madalyayla kapattı

  • Cuma -6.3 ° / -13.7 ° Güneşli
  • Cumartesi -4.1 ° / -11.8 ° Güneşli
  • Pazar -2.8 ° / -11.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.