Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Saadet Partisinden  Hemşehri Derneklerine ziyaret

Ziyarete Saadet Partisi GiK üyesi Muammer Bilgiç, Saadet Partisi Manisa İl Başkanı Zekayi Yılmaz, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Uslu, İl Teşkilat Başkanı Abdullah Yılmaz,  Kadın Kollarından Sorumlu ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatma

MANİSA-GENEL 31.08.2022 00:00:00 471 0
Saadet Partisinden  Hemşehri Derneklerine ziyaret

 

 

Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ragıp Güneş    saadet partisi yöneticilerine ve dernek başkanlarına teşekkür etti. Başkan Güneş”Manisa’nın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biriyiz. Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği 15 il ve ilçe derneklerinden oluşan  başarılı çalışmalara imza atan ve Türkiye’de örneği az olan Federasyon niteliğinde olan bir derneğiz. Sizler bizleri ziyaret ettiğiniz için memnun olduk. Dernekler toplumun sorunları en iyi ortaya çıkaran ve aktaran kuruluşlar. Bizleri ziyaret ettiğiniz için sizlere teşekkür ederim” dedi.

Saadet Partisi GiK üyesi Muammer Bilgiç  ise “Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği  bizleri kabul ettiği için teşekkür ederim. Sivil toplum kuruluşları siyasette denetleme ve denge görevini yaparlar. Biz bu ülkenin şehrin daha yaşanabilir olmasını istiyorsak herkes için yaşamın daha iyi ve güzel olmasını istiyorsak her platformda rahat bir şekilde sözümüzü fikrimizi düşüncemizi dile getirebilmeliyiz. Dernekler fonksiyonlarını yerine getirebilmesi için hal ve özgürlükler açısından çıtasının çok yüksek olması gerekir.  Biz bu ziyaretleri yaparak baskı ortamını bir nebze hafifletmeyi düşünüyoruz. Bizleri kabul ettiğiniz için  Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneğine teşekkür ederim”şeklinde konuştu.

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.