Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Saadet partisi Saruhanlı'da Filistin için lokma hayrı

Saadet partisi Saruhanlı İlçe başkanlığı Filistin’de yaşanan İsrail teröründen dolayı yaşamlarını yitiren Filistinliler için lokma hayrı yaptı.

MANİSA- İLÇELER 9.12.2023 00:00:00 1347 0
Saadet partisi Saruhanlı

 

Saadet partisi Saruhanlı İlçe başkanlığı Filistin’de yaşanan İsrail teröründen dolayı yaşamlarını yitiren Filistinliler için lokma hayrı yaptı.


Saadet partisi Saruhanlı İlçe başkanı Sezai Zeytinli Filistin’de yaşanan soykırımda hayatlarını kaybeden mazlum Filistin halkı için lokma hayrı düzenledi. İslam ülkelerinin, Avrupa birliğinin ve hükümetin Filistin için söylemden başka bir icraat geliştirmemesi vicdanlı yüreklerde tepki oluşturdu. 

Saadet Partisi olarak her platformda yaşanan vahşeti ve söylemlere rağmen kesilmeyen ilişkileri duyurmaya devam edeceğiz." Dedi.
Saruhanlı Merkez Camiinde düzenlenen lokma hayrına Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin ve Başkan yardımcıları, Saadet Partisi İl Başkanı Zekayi Yılmaz, Demokrat Parti Manisa İl Başkanı İdris Mecek, Köy Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.