Saadet partisi Saruhanlı'da Filistin için lokma hayrı

Saadet partisi Saruhanlı İlçe başkanlığı Filistin’de yaşanan İsrail teröründen dolayı yaşamlarını yitiren Filistinliler için lokma hayrı yaptı.

MANİSA- İLÇELER 9.12.2023 00:00:00 3883 0
Saadet partisi Saruhanlı

 

Saadet partisi Saruhanlı İlçe başkanlığı Filistin’de yaşanan İsrail teröründen dolayı yaşamlarını yitiren Filistinliler için lokma hayrı yaptı.


Saadet partisi Saruhanlı İlçe başkanı Sezai Zeytinli Filistin’de yaşanan soykırımda hayatlarını kaybeden mazlum Filistin halkı için lokma hayrı düzenledi. İslam ülkelerinin, Avrupa birliğinin ve hükümetin Filistin için söylemden başka bir icraat geliştirmemesi vicdanlı yüreklerde tepki oluşturdu. 

Saadet Partisi olarak her platformda yaşanan vahşeti ve söylemlere rağmen kesilmeyen ilişkileri duyurmaya devam edeceğiz." Dedi.
Saruhanlı Merkez Camiinde düzenlenen lokma hayrına Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin ve Başkan yardımcıları, Saadet Partisi İl Başkanı Zekayi Yılmaz, Demokrat Parti Manisa İl Başkanı İdris Mecek, Köy Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

17 Yıllık Kayıp Dosyada Cinayet İtirafı: Kemikler Bahçede Bulundu

İyilik Hareketiyle Gönüllere Dokunuldu

Dutlulu: Manisa’yı Ortak Akılla Yöneteceğiz

Büyükşehir’den Öğrenciye Askıda Destek

Yunusemre’de Şehit Ailelerine Vefa İftarı

Manisa’da 35 Yıl Cezalı 2 Firari Yakalandı

Başkan Balaban Üçpınar’da Projeleri Açıkladı

7 Pilot İl Antalya’da Sivil Katılım İçin Buluştu

  • Çarşamba 9.8 ° / 1.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 4.9 ° / -0.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cuma 2.8 ° / -4.9 ° Hafif karlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.