Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Saadet Partisi Manisa’da çalışmalarını hızlandırdı

Saadet Partisi  Manisa İl Başkanlığı çalışmalarına hız verdi.

MANİSA-GENEL 14.08.2022 12:40:00 1266 0
Saadet Partisi Manisa’da çalışmalarını hızlandırdı

 

Saadet Partisi  Manisa İl Başkanlığı çalışmalarına hız verdi. İl başkanı Zekayi Yılmaz’ın talimatı ile Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Mustafa Uslu’nun Başkanlığında Saadet Partisine yeni katılan üyeler ile  il yönetimi  özel bir işletmede istişare toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Saadet  Partisinin  yol haritası çizildi ve partinin atacağı adımlar değerlendirildi.

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Mustafa Uslu yaptığı açıklamada Saadet Partisinin Manisa’da ve Türkiye’de iyi bir konumda olduğunu Türkiye genelinde şuanda yüzde 4 oyu olduğunu söyledi. Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Mustafa Uslu  sözlerine şöyle devam etti;

“Manisa’da hedefimiz yüzde 10 oy almak. İl ve ilçe  yönetimlerimizi ve teşkilatlarımızı güçlendirerek  Manisa’da yüzde 10 oy alacağız. Önümüzdeki seçimlere tam kadro  katılmak istiyoruz. Manisa’da yüzde 6 ile yüzde 10 oy beklentimiz var. Saadet Partisini meclise katacağız. Saadet Partisinin meclise girmesiyle  tüm Türkiye’ye adil düzeni yayacağız. İnsan hakları, adalet  ve yargı bağımsız olarak çalışacak. Tüm vatandaşlarımızın buna inancı olsun.  Saadet Partisi menfaat partisi değildir. Saadet Partisi bu ülkede Türkiye’de kamu hizmeti yapan siyaseti 2. planda tutan esas amacımızın rahmetli Erbakan hocamızdan aldığımız direktif üzerine insana ve insanlığa hizmet olduğunu söylüyorum”

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.