Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

SAADET PARTİSİ MAHALLELERDE ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

Saadet Partisi Manisa İl Başkanı Zekayi Yılmaz’ın talimatı ile Saadet Partisi Manisa İl Başkan Yardımcısı ve İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Mustafa Uslu Şehzadeler ilçesi Kalemli ve Karayenice Mahallelerine temsilci a

MANİSA-GENEL 14.09.2022 14:23:00 1042 0
SAADET PARTİSİ MAHALLELERDE ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

 

Saadet Partisi Manisa İl Başkanı Zekayi Yılmaz’ın talimatı ile Saadet Partisi Manisa İl Başkan Yardımcısı ve İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Mustafa Uslu Şehzadeler ilçesi Kalemli ve Karayenice Mahallelerine temsilci atamasını gerçekletirdi.

 

Başkan Uslu Kalemli ve Karayenice Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya geldi sorunlarını dinledi. Başkan Uslu’ya Saadet Partisi Manisa Planlama ve koordinasyon Başkanı Ayşegül Akın ve Saadet Partisi il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Saadet Partisi Manisa’da çalışmalarına hız verdi. İlçe ve mahalle çalışmalarını hızlandıran Manisa Saadet Partisi İl Teşkilatı temsilci bulunmayan mahallelere temsilci ataması gerçekleştiriyor. Saadet Partisi Manisa İl Başkan Yardımcısı ve İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Mustafa Uslu Şehzadeler ilçesi Kalemli ve Karayenice Mahallelerine temsilci atamasını gerçekleştirdi. Kalemli Mahallesine Mustafa Keskin getiririrken Karayenice Mahallesine ise Yaşar Çağlayan Saadet Partisi Mahalle temsilcisi olarak atandı. Saadet Partisi Manisa İl Başkan Yardımcısı ve İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Mustafa Uslu ve partililer mahalle halkının sorunlarını dinledi. Başkan Uslu ülke için gece gündüz çalışacaklarını söyledi ve sözlerine şöyle devam etti;

“Bugün Kalemli Mahallesindeyiz. Kalemli ve Karayenice Mahallelerimize temsilci atamasını gerçekleştirdi. 14 mahallemizde temsilcilik görüşmeleri yapıldı. Bu 14 mahallemizde hazır. Önümüzdeki günlerde bu mahallelerimize de temsilci ataması gerçekleştireceğiz. Bugün Kalemli Mahallemizde vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. Saadet Partisi olarak toplumun her kesimine ulaşacağız. Girilmedik kapı ulaşılmadık vatandaşımız kalmayacak. Toplumun ve Türk Milletinin menfaati olan her yerde biz var olacağız. Vatandaşlarımız için toplum için çalışacağız. Manisa’da hedefimiz yüzde 10’un üzerinde oy alacağız en az bir milletvekilimiz Ankara’da mecliste olacak “dedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.