Rifat Sarı, aile ve akraba kültürüne önem veriyor
Manisa’da bugün 40’dan fazla ülkeye ayakkabı ihraç eden Üçel Ayakkabı sahibi Rifat Sarı, aynı zamanda aile ve akraba kültürüne önem veriyor.
Manisa’nın en eski Doğulu ailelerinden olan Mercan ve Sarı ailelerinin her ay düzenlediği kahvaltı ile birlik ve beraberliklerini devam ettirip bu birlik ve beraberliği yediden 70’e gençlerine aşılamaya çalışıyorlar. Rıfat Sarı, bu ay düzenlediği programda her iki aileyi ağırladı.
Ailenin her zaman önemli olduğunu belirten Rıfat Sarı, “Kıymetli aile büyüklerimiz, akrabalarımız ve gençlerimizle buluşup öncelikle aramızdan ayrılıp Rahmeti Rahman’a kavuşan bütün akrabalarımızı yad ederek bir araya geldik. Bu güzel ortamdan dolayı hepsine teşekkür ediyorum. Rabbimden akrabalarımıza sağlık, sıhhat diliyor, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum” dedi.
Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan Örnek Kan Bağışı Seferberliği
Turgutlu’da deve güreşleri heyecanı başlıyor
Güzelyurt’ta kanalizasyon hattı yenileniyor
Muradiye’ye ücretsiz sağlık merkezi açıldı
Manisa’da kaçak atığa karşı temizlik seferberliği
MCBÜ’ye sağlıklı yaşamda örnek iş yeri belgesi
Manisa’da ücretsiz dil ve konuşma terapisi başladı
Manisa’da 30 bin fidan toprakla buluşuyor
- Cuma 12.8 ° / 4.5 ° false
- Cumartesi 15.7 ° / 5 ° Güneşli
- Pazar 9.4 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu


