Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Ramazan Akar, Yeniden Refah Partisi’nden Şehzadeler Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı

Manisa’da müteahhitlik yapan Ramazan Akar, 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi’nden Şehzadeler Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

MANİSA- İLÇELER 12.09.2023 15:29:00 1585 0
Ramazan Akar, Yeniden Refah Partisi’nden Şehzadeler Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı

Manisa’da müteahhitlik yapan Ramazan Akar, 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi’nden Şehzadeler Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. 

Ramazan Akar, Şehzadeler’de belediye başkanlığı için aday adaylığını açıklayan ilk isim oldu.

Ramazan Akar, 14 Mayıs 2023’te yapılan genel seçimlerde Yeniden Refah Partisi’nden milletvekili adayı olmuştu. 
 

Tarihi Bedesten’de gerçekleşen aday adaylığı açıklamasına yoğun ilgi gösterildi. Meşaleler ve alkışlar eşliğinde salona giren Ramazan Akar, katılan herkese teşekkür etti. Şehzadeler’e hizmet etmek için Yeniden Refah Partisi’nden aday adayı olduğunu açıklayan Akar, “Bizler ne makam ne rakam için siyaset yapıyoruz bizler davasına er olamayan Allah’ına kul olamaz diyen cennet mekan Erbakan Hocamızın açtığı bu yolda davamıza er olmak için Siyaset yapıyoruz Ve her şeyden önemlisi bizler Allah’ın rızasını kazanmak için siyaset yapıyoruz Kıymetli kardeşlerim Ben Allahın izniyle şehzadeler ilçemiz de yeniden refah partimizin belediye başkan adaylığına talip oldum sizlerin desteğiyle genel merkezimize aday adaylığımla ilgili resmen başvurdum. Yorulmadan kapı kapı mahalle mahalle sokak sokak gezerek Allahın izniyle nasip olursa Şehzadeler Belediyemizin kapısına rüşvet alan da veren de melundur yazacağız. Makam odalarımızın kapılarını kıracağız bizim markamızın sizin gönülleriniz olacaktır” dedi. 


Yeniden Refah Partisi Manisa İl Başkanı Hakan Lalebaş,  Ramazan Akar’a çıktığı bu yolda başarılar dileyerek Manisa genelinde yerel seçimler için aday adaylığı sürecinin resmen başladığını kaydetti. Yeniden Refah Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Barış Doğan ise, Ramazan Akar’ı belediye başkanı seçtirmek için teşkilat olarak var güçleriyle çalışacaklarını açıkladı.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.