Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Poxy temizlik ürünleri kadınlara gelir kapısı oluyor

0

GÜNDEM 24.01.2018 19:24:30 2227 0
Poxy temizlik ürünleri kadınlara gelir kapısı oluyor

Manisalı Kuaför Sevcan Alkan kendine ek gelir oluşturmak için yaklaşık 10 ay önce başladığı Aydın Efelerde üretilen ve insan sağlığına herhangi bir zararı olmayan Poxy temizlik ürünleri Manisa temsilciliğini daha ileriye taşıyarak Networking sistemine geçti ve daha geniş kitlelere ulaşmak için çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.  

“Hedefimiz tüm Türkiye’ye açılmak”

Manisalıları Aydın’da üretilen ve insan sağlına zararı olmayan temizlik ürünleri ile tanıştıran ve hem kendine hem de üyelerine ek gelir sağlayan Sevcan Alkan, başarısı ile ilgili şunları söyledi, “Geçtiğimiz Nisan ayında Poxy temizlik ürünleri Manisa bayiliğini alarak bu işe başladım. Ürünlerimiz Aydın Efelerde üretiliyor. Ürünlerimiz doğada çözülebilen nanyonik kimyasallardan oluşmaktadır. Bu nedenle sağlığa zararlı hiçbir kimyasal madde içermemektedir. Satışlarımız araç ve ev temizlik ürünlerinden oluşmaktadır. Yaklaşık 4 aydır Networking sistemine geçerek daha geniş kitlelere ulaşmak için hızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm Türkiye genelinde isteyen herkes ekibimize katılıp, bu yolda bizimle birlikte ilerleyebilir. Şuan Manisa İl sorumlusuyum.  Kuaförlüğün yanında extra bir iş ve gelir kapısı olarak bu işe başladım. Şu anda Networking sistemine geçtiğimiz için herkes bu şekilde kendine ek gelir sağlayabilir. Ev hanımları için ideal bir iş olarak düşünüyorum ve herkese tavsiye ediyorum. Kazanç planı oldukça yüksek. Üyelerimiz sistemimize dâhil ettiği her üye için prim hak ediyor ve yaptığı satışlar üzerinden de kar elde ediyor. Katılım oldukça yüksek. Gün geçtikçe üyemiz artıyor, hedefimiz tüm Türkiye’de üyelere ulaşmak ve birlikte daha büyük işlere imza atmak.”  Üyeleri ile toplanarak bilgilendirmelerde bulunan Alkan, başarılı üyelere çiçek ve hediye takdim etti.

SERKAN KÜL


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.