Potanın Tarzanları Yeni Sezona Kilitlendi

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, 2023-2024 sezonu hazırlıklarını tempolu bir şekilde sürdürüyor.

MANİSA -SPOR 29.08.2023 09:11:00 1971 0
Potanın Tarzanları Yeni Sezona Kilitlendi


Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, 2023-2024 sezonu hazırlıklarını tempolu bir şekilde sürdürüyor. 

 

14 Ağustos’ta antrenmanlarına başlayan yeşil-beyazlı takım 1 ve 2 Eylül tarihlerinde Antalya’da Monaco ve Zenit ile oynayacağı özel müsabakalarla hazırlık maçlarına da start verecek.
 

Potanın Tarzanları, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi (BSL) ve Europe Cup’ta mücadele edeceği 2023-2024 sezonu hazırlıkları kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Başantrenör Ahmet Kandemir yönetiminde yoğun bir tempoda çalışan yeşil-beyazlı takım bir yandan kondisyon yüklüyor bir yanda da hücum ve savunma setleri üzerine çalışıyor. Yeşil-beyazlı takımın hazırlık maçları da artık başlıyor. Avrupa Kupası mesaisi için uluslararası hazırlık maçları da oynayacak olan Potanın Tarzanları 1 Eylül Cuma günü Antalya’da geçtiğimiz yıl Eurolig’de 3’üncü olan Monaco ile oynayacak. Manisa BBSK Antalya’daki son hazırlık maçında ise Rus temsilcisi Zenit ile karşı karşıya gelecek.
 

Akhisar ve Bergama’da Kültür Koruyucuları yetişiyor

Başkan Hakan Şimşek’ten personele sosyal denge müjdesi

Glint Manisa Basket’ten 2026 öncesi motivasyon yemeği

Başkan Şimşek’ten Kaymakam Genel’e nezaket ziyareti

Koç Lisesi’nden şehit aileleri ve gazilere yeni yıl kartı

Manisa TSO’da 2025 bilançosu ve 2026 hedefleri

Turgutlu OSB’deki hırsızlıkta 5 şüpheli tutuklandı

Manisa BBSK cimnastik takımı 2025’i 97 madalyayla kapattı

Anahtar Kelimeler: Potanın Tarzanları Sezona Kilitlendi
  • Cuma -6.3 ° / -13.7 ° Güneşli
  • Cumartesi -4.1 ° / -11.8 ° Güneşli
  • Pazar -2.8 ° / -11.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.