Pirinççi, Sesimizi duyan var mı?

MOSB-MED Sağlıklı Yaşam Kliniği Genel Müdürü Dr. Hülya Yurttaş Pirinççi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında değerlendirmede bulundu. Pirinççi, “8 Mart’ta sesimizi duyuracağız kadın olmanın güveniyle” dedi.

MANİSA-GENEL 9.03.2023 00:00:00 1342 0
Pirinççi, Sesimizi duyan var mı?

 

 

MOSB-MED Sağlıklı Yaşam Kliniği Genel Müdürü Dr. Hülya Yurttaş Pirinççi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında değerlendirmede bulundu. Pirinççi, “8 Mart’ta sesimizi duyuracağız kadın olmanın güveniyle” dedi.

Pirinççi, “Biz kadınlar, kimimiz umut etti, kimimiz umut oldu, kimimiz mücadele etti, kimimiz mucize oldu. Ve her doğal afette olduğu gibi, 6 Şubat sabahında da kendimizi bile saramadan, ailemizi, evimizi sarıp, kurtulabilmek adına yola çıktık. Sevincimizi de paylaştık üzüntümüzü de. Gönüllü olduk, Yuva olduk, Bazen nefes de. Gözyaşlarımızı saklayamadan yeniden, neyi, kimi ve nasılı soramasak da ayakta kalmak adına dört bir tarafa. Yaralarımızı birlikte saracağız. Sesimizi duyuracağız. Bu 8 Mart ‘ta yine ve yeniden kadın olmanın güveniyle Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsun” diye konuştu.

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

 

 

 

 


 

İYİ Parti Akhisar'da Yeni Dönem Başladı: İlçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu Görevine Resmen Başladı

CHP Akhisar Kadın Kolları'ndan Kahvaltı Programı

Meme Kanseri için Pembe Çiçekler Toprakla Buluştu

Mobil Mamografi Aracı Türkiye Birincisi Oldu

CUMHURİYETİN 102. YILI AŞAĞIÇOBANİSA’DA COŞKUYLA KUTLANACAK

Soma’da Esnaftan İsrail Ürünlerine Boykot: “Bu Bir Vicdan Meselesi” Spot:

Aliağa’da Zeytin Hasadı Şenlik Havasında Başladı

Kırkağaç’ta Yağmurlu–Bademli Yolunda Konforlu Ulaşım Dönemi

Anahtar Kelimeler: Pirinççi Sesimizi duyan ?
  • Perşembe 19.2 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 20.7 ° / 14.2 ° false
  • Cumartesi 20.6 ° / 11.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.