PAZARLARDA YOĞUNLUK OLUŞTU

0

GÜNDEM 8.05.2021 12:56:03 1490 0
PAZARLARDA YOĞUNLUK OLUŞTU
Manisa’da 29 Nisan’da başlayan tam kapanma dönemiyle birlikte pazaryerleri 10 günlük bir sürenin ardından ilk kez açıldı. İçişleri Bakanlığı’nın 81 İle gönderdiği genelgenin ardından semt pazarları kuruldu.

Manisa genelinde 50’ye yakın semt pazarı kuruldu. Vatandaşların yaş sebze/meyve ve fide ihtiyaçlarını temin etmek amacıyla ikametlerine en yakın pazaryerine gidip gelebilmelerine izin verildi. Vatandaşların pazarı özledikleri görüldü. AlışPolis ekipleri, zabıta pazarlarda sürekli denetim gerçekleştirdi. Polis aracından sosyal mesafe kurallarına uyulmaları noktasında anonslar yapıldı.

Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kavas ile birlikte pazarlarda denetim gerçekleştirdi. 

Denetim sonrası açıklama yapan Kaymakam Çaykara, “Pazarların yeniden açılmasıyla alınan tedbirleri yerinde görmek için alandayız. Hem emniyetimiz, hem zabıtamız, hem de ilçe tarım müdürlüğümüz pazarları kontrol ediyor. Uzun süre Pazar açılmadığı için bazı noktalarda yoğunluklar var. Girişleri kapattık, teker teker giriyorlar.  Çünkü bu kadar emeklerin boşa gitmemesi için bu tedbirlere azami ölçüde uymamız gerekiyor” dedi.

YRP Şehzadeler İlçe Yöneticisi Osman Bulut Görevinden İstifa Etti

Turgutlu’da Yaz Spor Okullarıyla Çocuklara Hem Eğitim Hem Eğlence

Başkan Dutlulu’dan Esnaf Odaları Birliği’ne Ziyaret

Başkan Dutlulu MASKİ Yönetim Kurulu Toplantısına Başkanlık Etti

Manisa’da Haziran Ayında 472 Bin Trafik Denetimi Yapıldı

Alaşehir’de Silah Operasyonu: 15 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi

Bir Yılda 1 Milyon 280 Bin Metrekare Kilit Parke Taşı Üretildi

Manisa’da Motosiklet Denetiminde 2 Milyon TL Ceza Kesildi

Anahtar Kelimeler: pazarlarda-yogunluk-olustu
  • Cuma 37 ° / 16 ° Güneşli
  • Cumartesi 39.1 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Pazar 40.5 ° / 19.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.